Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karla (D. Novotný) ničí vzpomínky na zemřelého syna Káju. Nechce přijít o dalšího syna a snaží se hledat kompromis. Ani doma se situace nevyvíjí dobře. Tomáš těžce nese, že Olga (S. Remundová) s Karlem nejsou jeho praví rodiče a ke všem se staví nepřátelsky. Lámou si hlavu, jak Tomáše uklidnit, aby se nebál, že bude muset odejít k jiným rodičům. Tereza (M. Dancingerová) se chce s Jakubem zavřít ve své bublině a počkat, až se vše přežene. Všichni se ale mají setkat na každoroční slavnosti k výročí založení Hranic. Podaří se zkrotit emoce nebo bouřící kotel vybuchne? (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál jsem dlouho odkládala. Znám totiž případ, který byl inspirací k tomuto dílu, celkem zblízka. Stal se ve vedlejší vesnici. Obyčejné rodiny, obyčejní kluci. V tomto příběhu jeden chlapec autista, což mi vadí -najednou je těch autistů všude nějak moc. Co mi ovšem vadí nejvíc, je počet epizod a jejich délka - je to zbytečně  zdlouhavé. Víc epizod vidět nemusím. I když Sabina Remundová byla výborná a líbil se mi i Marek Adamczyk. Problém je scénář a režie. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt se toho z hlediska hlavní příběhové linky vlastně zatím moc nestalo. Ostatně když padesátiminutová epizoda by se dala zvládnout za polovic… Ano, záměna dětí, ale následně vesměs řešení mindráků dospělých. Celkově je to docela oříšek k hodnocení, protože je to na straně jedné sympatický projekt, na té druhé doplácí na přešlapování na místě a na nereálnou psychologii postav. Určitou kvalitu nepopírám, ale raději sáhnu po nějaké jiné látce. ()

Reklama

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Epizodu v době premiéry sledovalo 1,58 milionů diváků, což byl nejlepší výsledek večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama