Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olga (S. Remundová) přestává chápat Terezinu (M. Dancingerová) výchovu Jakuba. Čím dál víc se jí zdá, že nezvládá Jakubův autismus. Tereza ale nejlépe ví, jak s Jakubem jednat a jak se ho snažit pochopit. Bohužel, ale ani tak nikdy nemůže vyloučit další záchvat nebo jinak nepředvídatelné chování na veřejnosti. Tereza v sobě dusí i další výpady od Martinových rodičů, kterým se Martin (M. Adamczyk) nedokáže postavit. Chce respekt a empatii. Ne, aby ji pořád někdo kritizoval. Stačí jediná další jiskra a Tereza se už nevydrží tvářit, že se nic neděje. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě asi první opravdu slabší díl, plný natahované vaty a toho, že postavy se chovají zase jinak... proti svému dřívějšímu přesvědčení a motivacím. Celé by si to zasloužilo možná o pár dílů méně a svižnější děj. Teď je to ve stavu, že se dva díly odhaluje něco, co už stejně každý ví od prvního náznaku. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V posledních dílech to zcela rezignovalo na rozehrané motivy (to se záměnou dětí je už dávno taková drobnost v pozadí) a vydalo se to cestou nekonečné telenovely. Hodně štěstí s druhou sérií, aspoň pan režisér, herci a štáb budou finančně zajištění. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si , že to jde rapidně dolů . Tohle nejhorší díl , tedy zatím . A do konce už to zřejmě nebude lepší . ŠKODA . Stačilo třeba 6 dílů ,,našlapaných " , než rozvláčné natahování , kdy klučík střílí ze vzduchovky nebo se kope mičudou a tak podobně . ()

ostre_pero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marta Dancingerová a jej životná úloha, úžasný výkon. Každou časťou ma tvorcovia a herci presviedčajú, že ide o absolútnu špičku českej seriálovej tvorby v novodobej histórii. Každým týždňom sa viac a viac teším na piatok, premiéru novej časti. Chcem zložiť veľkú poklonu všetkým, ktorí sa na tomto diele podieľali. Zvlášť Marte, pretože tu dokazuje, že je momentálne jednou z najlepších herečiek v ČR, a to nebola vôbec na očiach toľko, ako veľa iných. ()

marmat7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zaujímavé sledovať, ako sa snažia rodiny nejako vysporiadať s touto situáciou. A to prináša aj posudzovanie výchovy. Dobrý diel, zvlášť výkony synov sú veľmi presvedčivé. ()

Reklama

Reklama