Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin (M. Adamczyk) uvažuje, že by dal výpověď v pražské kanceláři a zůstal s Terezou (M. Dancingerová) v Hranicích. Nepotěší tím ale dědu Vladimíra (P. Kostka), který má obavu, že kvůli Martinovi nepřestanou experimenty s výchovou kluků. Naléhá, aby Jakub i Tomáš měli jen jedny rodiče a jednu postel. Olga (S. Remundová) s ním ale nesouhlasí a snaží se Vladimírovi vysvětlit, že čím častěji se všichni potkají, tím mají větší šanci poznat se a synům pomoci. Jenže Tomáš chce zůstat u Jakuba přes noc. Zvládnou rodiny ustát i tuto novou zkoušku? (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ty kráso, to je dobrá ptákovina. Remundová a Kostka jsou bezvadný, Novotnej fajn, celkově to herecky není problém. Ale ze zajímavýho tematu na začátku (výměna děcek) se stává příšerná telenovela. 🤮 Asi mi to dá ještě zabrat, abych to dokoukal. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál už několik dílů přešlapuje na místě... Kdo práskal už bylo jasné snad od třetího dílu, k "šokujícímu odhalení" ale došlo až tady... Jsem zvědavý jak všechno vygraduje... Už by s tím mohli pomalu začít... ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadá mi, že sleduji úplně jiný seriál, než ten, který je tu na ČSFD hodnocen každý týden čtyřmi a pěti hvězdičkami od většiny uživatelů. Jelikož ten seriál Kukačky, který sleduji já, se vyznačuje především tím, že se v něm dlouhodobě skoro nic neděje, vyprávění se téměř neposouvá dál, zásadní spory se přecházejí mlčením a záměna chlapců (pro většinu lidí tragédie) se zde změnila na pohodovou rodinnou idylku. Identita "udavače" byla jasná už od začátku, takže super napínavý plot-twist také nevyšel a jediná zajímavá postava - Marcela - v dalším díle podle ukázek nejspíš potratí a tím se "vyřeší" i zdejší největší scénáristický problém, který ovlivňuje hodně postav kolem ní. Již u sedmého dílu jsem psala, že celý seriál skončí jednou velkou spokojenou rodinkou Holcových a Kadlecových, kdy se budou všichni vídat s oběma kluky. Žádné překvapení se od té doby nekonalo a vše směřuje k mému odhadu. Takže, co se stalo v této epizodě? Chameleon lezl po stromě a syn Heleny Dvořákové jí ukradl klávesy. Hm... fakt tomu odpovídá hodnocení nad 80%. Zdejším pěti a čtyř "hvězdičkářům" doporučuji shlédnout i nějaký ten zahraniční seriál, aby zjistili, že kvalita se dnes pohybuje úplně někde jinde. ;-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru zhlédlo téměř 1,6 milionu diváků starších 15 let, čímž se epizoda stala nejsledovanějším večerním pořadem i pořadem celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama