Reklama

Reklama

Kukačky

(seriál)
Trailer
Česko, (2021–2023), 22 h 47 min (Minutáž: 52–59 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch. (Česká televize)

(více)

Diskuze

kozloid

kozloid (hodnocení, recenze)

Pokud jsou manželé typ koule, jako Novotný a Remundová, nemohou mít dítě typ tintítko.

AugustusPrim

AugustusPrim (hodnocení, recenze)

Sleduju jen jedním okem. První díl pecka, pak nájezd na klasickou linku, nevěra, načapání u nevěry, čí je dítě..to už je stokrát viděno.. opravdu to připomíná Ulici, jen v lepší kabátku...bohužel. Starší herci to držej nad vodou výkonem. Zápletky těch mladších (milostný 4uhelník atd.) mě nebaví vůbec. Hra na city podbarvená muzikou u konce každého dílu už taky nezaujme..Co fungovalo u prvního, u dalších je klišé.

na příspěvěk reagoval Lojz@

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Jo a zapomněl jsem výraznej bonus: Čvančarová (když už tu musí bejt, chjo....) dostala úplný minimum prostoru, takže to nezvládá poslat do kytek. Zplaťbůh nikoho nenapadlo ji obsadit do hlavní role a máme zde místo toho skvělou Remundovou.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Zajímavý, mně připadá 13 dílů ok, tady se neřešej jenom zaměněný haranti, tady je figur s nějakým vývojem vztahu či psychologie dost na to, aby to zůstalo zajímavý. Ale hlavně z hlediska uvěřitelnejch hereckejch výkonů, skvěle vybranejch herců a výtečně fungující chemie mezi nima (takže jim ty partnerský vztahy konečně v rámci všech českejch televizních stanic věřím) se jedná o tak výjimečnej počin v rámci původní tuzemský seriálový tvorby posledních desítek let, že vůbec nechápu nějaký srovnávání s odpadama typu Ulice, Ordinace, Slunečná a dalších z prstu vycucanejch sraček (dámy prominou). A udivuje mě, že to zatím nikomu z komentátorů nestálo za komentář. Každopádně hodnocení napovídá, že dílko zaujalo, já ČT gratuluju k parádnímu záseku. A zvedám na pět, protože si to v porovnání s veškerou další televizní produkcí v naší kotlině zcela právem zaslouží.

na příspěvěk reagoval Igy007

andel

andel (hodnocení, recenze)

 Z mého pohledu velice zdařilý seriál - výborný scénář, skvělá režie a naprosto věrohodné herecké výkony.

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

Během druhého dílu jsem to vzdal. Záměna dětí je téma možná na film. V tomhle díle se ale bude 11,5 hodiny řešit ÚPLNĚ TO SAMÝ co se řeší v Ordinacích a Ulicích.

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

Prubner

Kladu si stejnou otázku. Vše bylo krásně a emotivně řečeno ve třech dílech. Kdyby se to stalo tobě a já byl protistrana, odešel bys s rozbitou hubou. Pamatuj si: matka je ta, která mě vychovala a ne ta, co mě porodila. Tečka.

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Já nechápu, co tam ti hrdinové chtějí 13 dílů řešit. Kdyby se to stalo mně, požadoval bych okamžitou výměnu dětí. Tečka.

na příspěvěk reagoval jardariha

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Hodně dobré a silné téma. Po 2. dílu jsem zvědavá, jak se  to vyvine dál.

Egl

Egl (hodnocení, recenze)

Nevypadá to na něco, co bych musel vidět, ale uvidíme...

Miow

Miow (hodnocení, recenze)

Prosím o doplnění: v obsazení není uveden Zdeněk Julina (podle ukázky hraje doktora).

Související novinky

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

04.01.2022

Dnes byly Sdružením české filmové kritiky zveřejněny nominace na výroční Ceny české filmové kritiky za uplynulý rok 2021. Celkem bylo nominováno 16 děl, z nichž nejvíc nominací (celkem 6) získalo… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama