Reklama

Reklama

Kukačky

(seriál)
Trailer
Česko, (2021–2023), 22 h 47 min (Minutáž: 52–59 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Skuby47 k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2021) (S01E01) 

Příjemné překvapení. Zajímavý originální příběh, který má předobraz ve skutečné záměně novorozeňat v porodnici před několika lety. Navíc jako bonus skvělé, v současnosti nevídané herecké výkony hlavní čtveřice rodičů i dětských představitelů. Obzvláště mile mne překvapila Sabina Remundová, kterou jsem doposud vídala v epizodních rolích prokurátorky v krimiseriálech. Starostlivá matka v jejím podání byla zcela věrohodná. Snad se to následně nezhorší. ()

Epizoda 3 (2021) (S01E03) 

Je potěšující vidět herce, jak opravdu hrají a neodříkávají jen naučený text. Procítěný výkon Sabiny Remundové je srovnatelný s prvorepublikovými představitelkami srdečných maminek a babiček - Nedošínskou či Naskovou. Už dlouho se mi nestalo, že bych chtěla co nejdřív vidět další vývoj nějakého příběhu, i když určitou představu mám. Záměna dítěte nutí obzvláště ženy k zamyšlení, jak by se zachovaly v takové situaci a má-li to vůbec nějaké přijatelné řešení. ()

Epizoda 13 (2023) (S02E13) 

Tento díl byl pro mne zklamáním, čekala jsem dramatičtější rozuzlení. Vím, že by to připomínalo telenovelu, ale když Kukačky, tak kukačky. Myslela jsem, že po třináctidílném dohadování vyjde najevo, že matka se chtěla zbavit Terezy skokem pod vlak a odešla od rodiny,  protože jejím otcem nebyl její manžel, ale do vězení jdoucí David nebo dokonce Karel. Herecky nezvykle dobré. ()

Související novinky

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

04.01.2022

Dnes byly Sdružením české filmové kritiky zveřejněny nominace na výroční Ceny české filmové kritiky za uplynulý rok 2021. Celkem bylo nominováno 16 děl, z nichž nejvíc nominací (celkem 6) získalo… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama