Reklama

Reklama

Kukačky

(seriál)
Trailer
Česko, (2021–2023), 22 h 47 min (Minutáž: 52–59 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele fafejt001 k tomuto seriálu (15)

Epizoda 1 (2021) (S01E01) 

Zatím zůstanu při zemi . Rozjezd nebyl špatný , ale nevím co těch dalších 12náct dílů . No uvidíme . Malý Jakub je zajímavý klučík . Jo a seriál bude na dlouho , takže občas bude zřejmě ,, vata" . Kdyby se natočil film , bylo by to možná lepší . ()

Epizoda 2 (2021) (S01E02) 

Tak zatím čekám na větší ,,akci" . Pomalu se to rozbíhá , ale chápu , že jěště 11náct dílů se musí něco dít . Doufám . Nějak mne to doposud nechytlo . ()

Epizoda 3 (2021) (S01E03) 

ALE tak jo . Pomalu se to rozjíždí . Všichni hlavní hrdinové jsou výborní i kluci , to je jasan . Sice nevím co těch dalších 10 dílů se bude dít , ale již je to natočeno , tak uvidíme . V každém případě * * * a půl * . ()

Epizoda 4 (2021) (S01E04) 

ALE jo , Remundová výborná . I pan Kostka . Jen se mi zdá , že pomalu bude seriál trochu stagnovat . Doufám , že se mýlím . I kluci zatím slušné výkony . ()

Epizoda 9 (2021) (S01E09) 

No nějak se to musí natáááhnout . Marcela čeká miminko , ale je to ženáč . To bylo jasné od začátku . Tak uvidíme co dál . Holky dají * * * * * , to je jasné , teda skoro všechny , a my kluci to vidíme trochu jinak . ALE pořád LEPŠÍ tohle , než ty různé hloupé seriály na jiných kanálech . A Sabina opět perfektoo . ()

Epizoda 10 (2021) (S01E10) 

Myslím si , že to jde rapidně dolů . Tohle nejhorší díl , tedy zatím . A do konce už to zřejmě nebude lepší . ŠKODA . Stačilo třeba 6 dílů ,,našlapaných " , než rozvláčné natahování , kdy klučík střílí ze vzduchovky nebo se kope mičudou a tak podobně . ()

Epizoda 11 (2021) (S01E11) 

Díky Remundové a drsné Marceli to jde. Jinak děda Vladimír byl jasný od poloviny dílu . Ovšem nemohu se zbavit dojmu , že to celé nějak spadlo o třídu níž . Takže ** a půl . ()

Epizoda 12 (2021) (S01E12) 

Tak jdeme do finále . Chybí mi tam více záběrů např: reakce lidí z vesnice , lidí z okolí obou rodin , reakce Jakuba na různé podněty v životě atd . Trochu mi vadí až velmi klidné reakce mámy Jakuba na jeho nálady v různých situacích , kterých tam ovšem není moc . To je nějak scifi . Jinak herci výborní , ALE - pořád mi tam něco chybí . Jo a Dolanskej je pěkná svině . Hraje to fakticky dost reálně . ()

Epizoda 13 (2021) (S01E13) 

Díky Isteníkovi se tohle povedlo a tudíž dám hvězdu navíc . Jinak by to bylo za tři . Jo a závěrečná písenˇ dost dobrá . Bruce je prostě klasika . Celkově hodnotím celý seriál , tak nějak * * * a půl . Ale je to s odřenýma , tedy ušima . Ovšem pořád lepšíííí Kukačky , než ty podivné --Slunečné , Sestřičky všeho druhu , Modré ko´dy - atd . Myslím , že tohle se VYDAŘILO . ()

Epizoda 1 (2023) (S02E01) 

Tak úvod  druhé  série trochu přeplácaný a dost uřvaný  tedy uječený , což mi lezlo na nervy.  Úvod v autě dobrý a pak sbaleni švestek z kabinetu. Soud a rozhovor s bráchou taky dobrý.  Nějaký taneček s děvčaty a doktor, který vlastně měl podíl na výměně dětí dostal výpověď a tak dal najevo  na ulici své emoce.  Sám by potřeboval do tlamy, teda pár facek. Istenik v nové poloze herecky přesvědčivý.  Tak uvidíme co bude dál. Dám tři slabší  *** . ()

Epizoda 2 (2023) (S02E02) 

Novotný si drží svou roli pevně v rukou a jeho dcerka ,  co je v jináči také.  Jinak to ujde.  Snad se to zlepší časem, neboť zatím to nějak není ono. Konečně byl vidět i pan Kostka s chotí, což je fajn.  Nějak si nemůžu zvyknout na to, že  Dolanský má jinou, nijak výraznou ženu.  Zatím tento díl tak průměrný. ()

Epizoda 3 (2023) (S02E03) 

Vadí  mi  ,  že  Karel  ,  tedy  D. Novotný   často  řve .  Začíná  to  být  takové  hlavní  téma  v  tomto  díle . Celý  tento  díl  ,  je  nějaký  zplácaný   dohromady  a  efekt  tomu  odpovídá . Trochu  nezáživné  a  zmatené  .  A  pak  otec  od  Martina  ,  tedy  neslaného  ,  nemastného   Adamczyka   ,  se  také  vyvedl . Nejsem  tak  nadšen  jako  ostatní  diváci  ,  ale  co  už  s  tím . ()

Epizoda 4 (2023) (S02E04) 

Tak , tak . Je to pomalu nastavovaná kaše.  S tímto mohu v podstatě souhlasit.  Matka chce vidět vnuka  a pak vlastně nechce.  Nechce vidět ani svou dceru, ale píše své kamarádce dopisy.  Pak se jede na sajdkáře poprvé a vidíte, že ta která jede na ni poprvé  , ví jak se naklánět a spolupracovat.  Kluci napatlaji holce do vlasů sliz a nikdo nevi  kdo za to může.  Atd.  atd . Takže lepší už to nebude.  Možná bude dál třeba následovat nějaký nečekaný zvrat a dostane to jiný rozměr.  Možné je všechno.  Zatím to stááále vidím  na dvě  *  * a půl  . . SOLIDNÍ DVĚ A PŮL * .  Bohužel.  Ale pokud je někdo z prvních čtyř dílů  nadšen  , tak to nikomu neberu . ()

Epizoda 5 (2023) (S02E05) 

Jak říkám již od prvního dílu.  První řada velmi dobrá a tahle  druhá, pomalu, ale jistě nastavovaná kaše.  Často se tam řve, což musí mít blahodárný vliv na oba kluky . A také na těhotnou Marcelu . Takže žádná sláva a slabé dvě *  * . ()

Epizoda 6 (2023) (S02E06) 

Konečně trochu byli vidět Kostka s chotí.  Jinak to ujde. Zatím mne to nějak neohromilo, ale kdo je nadšen, proč ne. ()

Související novinky

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

04.01.2022

Dnes byly Sdružením české filmové kritiky zveřejněny nominace na výroční Ceny české filmové kritiky za uplynulý rok 2021. Celkem bylo nominováno 16 děl, z nichž nejvíc nominací (celkem 6) získalo… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama