Reklama

Reklama

Kukačky

(seriál)
Trailer
Česko, (2021–2023), 22 h 47 min (Minutáž: 52–59 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele denbrough k tomuto seriálu (8)

Kukačky (2021) 

Ctyri a pul. Fakt skvely cesky serial, dlouho tady takovy nebyl. A pritom vlastne "skromny, ze zivota".. neni treba furt lidem cpat krimi serie plne nasili, slataniny plne sexu a vulgarit, ani radoby umelecka dila typu Bozena. Staci spravne uchopit "obycejny" lidsky pribeh, do roli obsadit ty spravne proverene herce (Novotny, Remundova, Kostka), doplnit je novymi neokoukanymi tvaremi (oba kluci, Istenik a hlavne uuuzasna Baresova), a vznikne obrovske prekvapeni letosniho roku.. gratulace a diky :-) ()

Epizoda 1 (2021) (S01E01) 

Za me hodne solidni 1.dil.. Novotny je fakt rudej ďábel.. (zasveceni rozumi). Příjemně zapusobily i vedlejsi role Michala Istenika a Denisy Baresove. Super obsazeni, silny pribeh.. tesim se na pokracovani. ()

Epizoda 5 (2021) (S01E05) 

Martinova rodina a vlastne i samotnej Martin fakt teda stoji za to 😂🤬 jinak super serial, a fakt me strasne bavi krome uzasnyho paru Remundova-Novotny i vedlejsi role Istenika a Baresove 👌 ()

Epizoda 7 (2021) (S01E07) 

Super!!! Nakonec me bude mrzet, az ten serial bude koncit.. Novotnak a Baresova jsou TOP!!!!! ()

Epizoda 8 (2021) (S01E08) 

Ja mam ten serial proste rad. A snad i kdyby se tam nic moc nedelo, tak se jen proste strasne rad divam na ty herce. Je to chvilema koncert. Remundova si me Kukackama nadobro ziskala, Istenik je strasnej sympos, a oba kluci, hlavne malej Kuba - velka parada.. a kdyz se Bareska podiva tema svyma smutnyma ocima, a pritom se kouse do rtu... hmmmm.. :-) ()

Epizoda 9 (2021) (S01E09) 

Trochu nerealny dil, ale stejne super.. Novotnak vysvetlujici synkovi, co je spermie, Marcela priznavajici rodicum, kdo je otec jejiho ditete, Novotnak bojujici s nadvahou... super. A damy, pokud Vam partner bude neverny, postaci si spolu vypit salek dobreho caje se spoustou citronu, a bude zase dobre :-D ()

Epizoda 1 (2023) (S02E01) 

Tohle je vazne tak hezky, spravne pomaly a citlivy serial.. za me vstup do 2.serie super.. ()

Epizoda 6 (2023) (S02E06) 

Zatim nejlepsi dil 2.serie, vsichni hraji jak o zivot, od kluku az po Kostku se Svormovou.. skvele. ()

Související novinky

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

04.01.2022

Dnes byly Sdružením české filmové kritiky zveřejněny nominace na výroční Ceny české filmové kritiky za uplynulý rok 2021. Celkem bylo nominováno 16 děl, z nichž nejvíc nominací (celkem 6) získalo… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama