Reklama

Reklama

Kukačky

(seriál)
Trailer
Česko, (2021–2023), 22 h 47 min (Minutáž: 52–59 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (26)

Epizoda 1 (2021) (S01E01) 

Světe div se, od Kukaček jsem příliš nečekal a ony se zatím jeví jako velmi povedený rodinný seriál. Možná to bude tím, že za nimi stojí stejný tvůrčí tým, jako kdysi u mého oblíbeného Vyprávěj a perfektní první řady První republiky. ()

Epizoda 2 (2021) (S01E02) 

Tenhle seroš dost možná bude i celkem depka. Obsazení je špička, dokonce i mnou neoblíbená Remundová tady hraje dost zdařile. ()

Epizoda 3 (2021) (S01E03) 

Průběh epizody mi tentokrát nedostal ani tolik jako ukázky na dění následující. To bude šílená ždímačka, představitel Tomáše je ve své roli naprosto perfektní vzhledem ke svému věku. ()

Epizoda 4 (2021) (S01E04) 

No je to prostě depka, co si budem... Tomáš je jistojistě mojí nejoblíbenější postavou, ten pohled v jeho smutných očích sundá snad i největšího tvrďáka. ()

Epizoda 5 (2021) (S01E05) 

Mají pravdu ti, co se bojí toho, jak se může něčím takovým vyplnit celých 13 dílů. Já trochu cítím už teď, že se točíme v kruzích, zvlášť když mají epizody skoro po hodině. ()

Epizoda 6 (2021) (S01E06) 

Po předešlé epizodě, která mě zas tolik nezasáhla, se seriál zase stáčí do úzkých a jelikož já mám ta silná dramata fakt rád, tak nebudu do ničeho rýpat a prohlásím, že jsem s tímhle Arichtevovým projektem zatím opravdu za dobře. ()

Epizoda 7 (2021) (S01E07) 

Režisér v podcastu Kavky sliboval zásadní zvrat zhruba v půlce seriálu a i když si nejsem jistý, jestli už dorazil a chápu jej správně nebo na nás čeká ještě něco zajímavějšího, zdejší flashbacky a následné vysvětlení mnohých logických lapsů seriál hodně okořenily. ()

Epizoda 8 (2021) (S01E08) 

Myslel jsem si, že se bude seriál ve své druhé polovině už spíše stáčet k nějakému zauzlení, než aby vyplouvaly na povrch další a další zvraty. Je to známka toho, že se opravdu jedná o dramatický počin, co si nebere servítky. ()

Epizoda 9 (2021) (S01E09) 

Z ukázek na tuhle epizodu jsem očekával, že už se věci s prominutím dojebou ve velkém a již nebude cesty zpět, ale vypadá to, že nakonec se ještě najde světýlko na konci tunelu. Až na okolnosti kolem Marcely. ()

Epizoda 10 (2021) (S01E10) 

Drama intensifies! Chudák David, není v milostném životě nic horšího než falešná naděje. ()

Epizoda 11 (2021) (S01E11) 

Nemám sebemenší páru, jak to skončí, či zda má Arichtev v rukávu možnost jednou navázat druhou řadou, ale stále se laťka drží dost vysoko, hlavně co se právě týče mojí zvědavosti. ()

Epizoda 12 (2021) (S01E12) 

Asi už je všem jasné, jak to tehdy všecko bylo a je jen otázkou, jaké nás čeká tenhle pátek rozuzlení. A jak se v onom finále podaří připravit pole pro údajnou druhou řadu. ()

Epizoda 13 (2021) (S01E13) 

Ono konečné rozuzlení jsem nečekal, povedlo se ale doručit celkem důstojně a následný průběh epizody se tváří, že ta druhá řada skutečně dorazí. Co se v ní bude řešit, opravdu netuším, ale s většinou hrdinů bych se rád ještě viděl. ()

Epizoda 1 (2023) (S02E01) 

Po oznámení druhé série jsem se obával neprávem, tvůrci kolem Bisera Arichteva si to pohlídali, dali si záležet a z toho trpkého rodinného dramatu, co předloni útočil na naše emoce, vykřešou další nástavec fakticky silného příběhu. ()

Epizoda 2 (2023) (S02E02) 

Tak šílený propad hodnocení si druhá sérka rozhodně nezaslouží, bude mít z čeho těžit už jen skrze prozatím hodně tajemné vyvrcholení se soudním procesem. Přesto se sám nemůžu ubránit pocitu, že na poli celých 50+- minut ze mě banda kolem Arichteva zatím neždímá emoce takovým způsobem jako před dvěma lety. ()

Epizoda 3 (2023) (S02E03) 

Konečně se tu hodnocení ustálilo na zasloužené pozici, ačkoli já sám tou 5. hvězdou budu ještě šetřit. I navzdory tomu, že David Novotný tu hraje fakt srdcem a úplně poslední scéna mi dostala. ()

Epizoda 4 (2023) (S02E04) 

Spousta zdejších nízkohodnotitelů asi trpí nedostatkem empatie, zajímal by mi váš přístup, kdyby se vám vlivem onoho úhlavního incidentu hroutily veškeré rodinné i přátelské vztahy. Je to obyčejné a přesto pořád dost silné. ()

Epizoda 5 (2023) (S02E05) 

Tak jo. Tentokrát musím remcat už i já, protože natahovat to do 13 epizod recyklací záběrů z prvního dílu rovnou v pátém bych chápal chloubu neschopnosti třeba u odpadní Primy, u ČT1 stále věřím tomu, že za naše koncesionářské poplatky dokáže splácat koukatelné kousky. Tak snad Kukačky nepropadnou v už fakt nesnesitelnou telenovelu, pořád mi zajímá alespoň onen postupně se odkrývající soud. ()

Epizoda 6 (2023) (S02E06) 

Na 5* to rozhodně není (dle ukázek snad příště), ale rozhodně to vytahuje hlavu ze zadku, kde ji to mělo ponořenou v minulém díle. Třebaže na to spousta lidí remcá, mě vztahy těhle dvou neklidných rodin zajímají i nadále. ()

Epizoda 7 (2023) (S02E07) 

Minule jsem tu naivně prohlásil, že dle ukázek by se to mohlo konečně přiblížit síle první série, ale to bude dost možná ještě trvat. Vlastně už to není takový průser, ale některé ty postranní linky bych úplně zrušil, Darja Pavlovičová se pořád tváří fakt na pěst a Adam Ernest je asi cokoliv, jen ne herec. ()

Související novinky

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

12. Ceny české filmové kritiky - nominace

04.01.2022

Dnes byly Sdružením české filmové kritiky zveřejněny nominace na výroční Ceny české filmové kritiky za uplynulý rok 2021. Celkem bylo nominováno 16 děl, z nichž nejvíc nominací (celkem 6) získalo… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama