Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný americký seriál o 26 epizodách, který vznikl pro účely televizního vysílání. Hlavní postavou je pavoučí muž - hrdina, který bojuje se zločinem. Seriál je postaven na základech populárních komiksů Marvel. (Paity)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred 20timi rokmi to bol môj sobotňajší animovaný kult. Plný fantázie, napätia a dobrej zábavy. S istotou poviem, že dnešné komiksové animované seriály jeho kúzlu nesiahajú ani po kotníky. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Historicky druhy animovany zpracovani popularniho hrdiny New Yorku jsem si pustil naprosto omylem. Kdyz jsem si poridil DIsney+, chtel jsem si pripomenout Spidermana z detstvi, kteryho jsem vidaval u kamarada na placenym kanalu a s jehoz figurkama jsme si jako maly kluci hrali. Nanestesti jsem si pustil misto verze z roku 1994 tuhletu starsi vykopavku, coz mi docvaklo asi az po par dilech, kdy jsem si rikal, ze ta animace neni takova, jak jsem si ji pamatoval. Jelikoz to ma pouze 26 epizod, tak jsem to nakonec dokoukal, ale zub casu se na tomhle vazne podepsal. Uz uvodni znelka, kde hraje stara hudba a dvakrat se rekne "spiderman", pusobila dost mdle. Zpracovani Spidermana a jeho kostymu je zastaraly, animace nenabizi vlastne zadny "vzruso" a humor je dost slabej. Hlavnim zaporakem napric serialem jsou Doctor Doom, kterej se prubezne vraci a jedinej ma kontinualni pribeh, a J. Jonah Jamison, ktery jako spravny odpurce leckdy situaci az trapne komplikuje svou predpojatosti. Jako pozitivni vidim obcasna camea dalsich hrdinu v jejich dobovych kostymech (Namor, Medusa, Captain America) a vyobrazeni jiz leckdy pozapomenutych zaporaku (dokonce tech, ktery se mimo obrazovku tohoto serialu nikdy ani nedostali). V roce 1981 tohle muselo bejt asi super, ale ted bez osobniho vztahu se serii uz proste nema moc co nabidnout. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od svého předchůdce z 60. let je tohle dobře odvedená práce a každý kdo má sérii o pavoučím muži rád si to užije. Škoda jen, že je tak málo epizod. ()

Reklama

Reklama