Reklama

Reklama

Šestý den je sobota

(pořad)
Zábavný
Československo, 1981, 13 x 48-76 min

Účinkují:

Jitka Molavcová, Jiří Císler, Anna Wetlinská, Miloš Kopecký, Dagmar Havlová, Josef Dvořák, Laďka Kozderková, Petr Nárožný, Ondřej Suchý, Václav Štekl, Inka Zemánková, Helena Růžičková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Obsahem tohoto pestrého zábavného pořadu jsou humorné scénky, pěvecká čísla, hudební vystoupení a rozhovory se zajímavými hosty. (Česká televize)

Recenze (5)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Občas více občas méně povedené scénky a písničky. Jiří Císler asi nejlepší. A strašně mě pobavil Václav Štekl se svými imitacemi. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Kotva je tu pro lidi. 1) Půvabná elegantní oblečená 28letá Dáša Veškrnová a vtipný (věřte, nevěřte) 38letý Luděk Sobota uvádějí obvyklý mix scének a dobových songů._____ 2) Zaujme i tehdy začínající taneční skupina UNO._____ 3) Některé díly aspirují na tři hvězdičky, ovšem s přihlédnutím k ostatním plným hloupých, trapných a v nejlepším případě nijakých vystoupení dávám hvězdičky dvě. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Viděn vánoční díl, který je z roku 1982. Uvádí jej Veškrnová s Josefem Dvořákem. Nejdříve zazní pár vánočních koled, pak Luděk Sobota ve svém výstupu poučí diváky o tom, kde a kdy sehnat vánoční stromeček a jak jej vyzdobit. Po další písničce následuje scénka s Řehořem a Kepkou o setkání po mnoha letech. Pak různé průpovídky Veškrnky s Dvořákem a pár písniček, scénka Horníčka s Kopeckým a zase pár písniček, dokonce i s Viktorem Preissem. Co tam dělal ten dokumentární šot, to jsem nepochopil a rozhodně moc zábavný nebyl. Celkově to moc zábavy nedalo, určitě je to jeden z méně podařených zábavných seriálů československé televize. V mnoha písních vystoupili např. Ivana Andrlová, Pavel Bartoň, Jana Hlaváčová, Luděk Munzar, Eva Pilarová, Felix Slováček, Věra Špinarová, Jiří Štědroň, Jitka Zelenková, vokální soubor Lubomíra Pánka, VH – Kvartet a Orchestr Václava Hybše. ()

Reklama

Reklama