Reklama

Reklama

World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji

(pořad)
Trailer

Recenze (5)

Mitin 

všechny recenze uživatele

Já si pustil Eco-Challenge Fiji, abych si užil závod, ale producenti se rozhodli, že když je to reality-tv show, bude se to soustředit na příběhy lidí víc, než na samotný závod. Zároveň pořád dokola sledujeme teamy, které jsou vzadu, USA a hlavně ty, kteří mají nejdojemnější příběh. Je to velká škoda, protože tenhle závod je masakr! Neřekl bych, že to dokoukám, ale prý team, co dokončil závod na 2. místě, tam skoro ani nebyl. Zároveň prý byli kameramani rozděleni k 20 teamům, není se čemu divit, jak to dopadlo. ()

Zabzab 

všechny recenze uživatele

***spoiler alert*** 671 km dlouhý, velice náročný závod, odehrávající se na Fiji, kde jsou prostředí i počasí značně proměnlivé. 66 týmů má za úkol projít 31 checkpointy, do cíle jich dorazí jen 44. Soutěžící si vyzkoušejí plavání, potápění, paddleboard, sjíždění řeky, lezení a mnoho dalšího, absolvují spoustu kilometrů na kolech i pěšky, v horách i v džungli, s minimem spánku, protože časový limit je 11 dní. Sledovali jsme deseti dílný sestřih na Amazonu, hlavně tedy proto, že se účastnil i tým z České republiky. Bohužel jsme mohli sledovat průběh závodu jen u pár vybraných týmů, náš úplně vytěsnili, jen náhodou jsme u vyhlašování 10. místa zahlédli českou vlajku na 9. místě. Každopádně klobouk dolů před týmem Czech: Jan Cisar, Pavel Paloncy, Tereza Rudolfova, Jan Obuskevic, Libor Kriz. ()

MartyIsMad 

všechny recenze uživatele

Na sérii jsem narazil náhodu. Brutální závod. Škoda, že se režie vůbec nevěnovala druhé půlce týmů, včetně toho českého... ()

mortishe 

všechny recenze uživatele

Fiji je krasne a zavod jde na dren ale podle me je to rezijne naprosto nezvladnute. Nevim kolikrat jsem slysela opakovat nejake sladkobolne blaboly o alzhemrovi jednoho souteziciho a nedoslychavosti valecne veteranky z jineho tymu...furt dokola ty same kecy a ty same tymy..maji tam x narodnosti ale jedine co ukazovali byli amici a new zelandani...opravdu me to stvalo ...mel by tam byt z kazde zeme jeden tym a tech tymu max 20 aby se na to dalo koukat ...na zacatku predstavit vsechny tymy a prubezne ukazovat tabulky s vysledky..jinak je to total chaos a nuda a nejde ani zadnemu tymu fandit ...velmi promarneny potencial ()

Reklama

Reklama