Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Draci v okolí Stokučí se začali chovat podivně. Mají nachově zbarvené oči a touží už jen radostí zpívat. Podlehli totiž kouzlu křídlozpěvky Melodie, která se usídlila na blízkém ostrově. Královna všech písní dokáže svým zpěvem hypnotizovat všechny draky, kteří slepě podlehnou jejímu melodickému hlasu a zatouží navěky zůstat v její moci. Dračí záchranáři Dak a Leyla proto musí vymyslet způsob, jak zlomit kouzlo jejího rajského zpěvu. Melodie totiž usilovně pracuje na nové písni, kterou by si dokázala podmanit i lidi. Vikingům ze Stokučí vážně hrozí, že navěky propadnou jejímu melodickému zpěvu. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ešte slabšie ako Hon za zlatou dračicí. Je to strašne uspievané a vlastne prbeh nie je o ničom inom ako o spievaní. Celkom nuda. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

40 minut písniček a 5 minut nějakého jakýstakýs příběhu. Jako bonus asi dobrý, na původní Dračí záchranáře to ale nemá. Naštěstí jsou písničky alespoň ucházející. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tvůrčí tým doplnil Steve Evangelatos a zatímco pro něj jde o první film Laura Bowes se tímto s draky rozloučila. Oproti Svátky ve Stokučí je zde jedna dějová linka a to filmu jistě prospívá. A stejné je to s hudbou. Je melodická a rytmická, což pohádku povyšuje na celkem snesitelný příběh. Jo, holt ne každý, kdo jehož slova zní libozvučně to s námi myslí dobře. ()

Reklama

Reklama