Reklama

Reklama

Mladý Hercules

(seriál)
  • USA Young Hercules
USA, (1998–1999), 17 h 30 min (Minutáž: 21 min)

Kamera:

Kevin Riley

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Ryan Gosling, Dean O'Gorman, Kevin Smith, Michael Hurst, Jodie Rimmer, Verne Troyer, Nathaniel Lees, Angela Marie Dotchin, Loren Taylor, Barry Duffield (více)
(další profese)

Epizody(50)

Recenze (18)

T2 

všechny recenze uživatele

Len slabulinký odvar toho čo sa dalo prv s Kevinom Sorbom zniesť a miestamy dokonca aj pobaviť na tom. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Klasický spin-off Herkula s Kevinem Sorbo. Česky šel jen jednou během léta na jeden zátah. V době nasazení tohoto seriálu byli Herkules s Xenou na vrcholu, měli svůj vlastní animovaný film Herkules a Xena: Bitva o horu Olymp a taky samostatný film tady k mlaďákovi. V novém seriálu Iana Bohena (který hrál mladého Herkula v samostatném filmu i v seriálu se Sorbem) nahradil Ryan Gosling. Pro ctitele tohoto seriálového univerza příjemný doplněk se skvělým soundtrackem. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Každý musel nějak začínat, že, Goslingu. Viděl jsem jeden díl téměř do konce, a kdybych byl o deset let mladší, určitě bych se do toho zamiloval. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Další z nudných béčkových seriálů, kterými naše milovaná televize Nova zahltila naše všednodenní odpoledne. Seriál těží z relativního úspěchu svého staršího bratra s trochu starším hlavním hrdinou s tváří Kevina Sorba, ale ani jeho pochybných kvalit nedosahuje. Nu, na druhou stranu ale pořád jeden z těch lepších, které nám Nova servíruje... ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem se odvážila shlédnout z úcty k zesnulému Kevinu Smithovi, který ve světě Xeny/Hercula stvárnil Ára. Ovšem zde se i z jeho bojechtivého boha války stala další směšná (pláčehodná?) postavička... Mladý Hercules s definitivní platností pohřbil celou dobrodružnou sérii (která lehce umírala již s posledními dvěma sezónami Xeny...). ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka podobného seriálu s Kevinem Sorbem. jenomže Gosling je tady úplný vyžle a budoucího velkého Hercula by v něm hledal asi málokdo. Blbost se všim všudy. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nasledováno všech 50 dílů + pilotní film. Po dokoukání Herkula a Xeny jsem konečně po letech sehnal i tenhle spinoff, který tu je v černých číslech. Neváže mě k tomu žádná nostalgie, v dětství mě to příliš nechytlo. Objektivně - není se moc čemu divit. Mladý Herkules je lacinější, méně akčnější, díly mají poloviční stopáž a ještě mnohem více než v Herkulovi nebo Xeně se kašle na nějakou historicitu. Herkules, Iolaos a Jason chodí s kamarádkou Lilith na "střední" pod vedením moudrého kentaura Cheirona, schází se v hospodě u Kory a žijí typicky středoškolský život. To znamená blbnutí, hry, srandičky, spousta humoru (seriál je mnohem vtipnější než vážnější série), občas typicky středoškolský díl (třídní schůzky, po škole, zkoušky). Jen kromě toho čelí spoustě věcí z původních seriálů - bohové, monstra, amazonky a zároveň je vidět jak ke spoustě věcí z Herkula došlo. Navíc je tu spousta bohů a věcí z původní série, efekty monster a kouzel jsou pořád slušné, bitky mají pořád slušnou choreografii (pochopitelně bez krve). A postavy? Herkules je i v mládí zodpovědný, seznamuje se s bohy, ovládá mistrně akrobacii kterou ve stáří asi zapomněl a touží po tom poznat Dia. Iolaos je vtipálek, srandista a taky vychcánek a jakžtakž napravený zlodějíček. A Jason bojuje s touhou užívat si mládí a povinností ujmout se trůnu. Takže? Je to hovadina, ale pokud přistoupíte stejně jako ve slavnějších sériích na hru tvůrců, čeká Vás zábavná blbina, ideální na odreagování, která si na rozdíl od některých hrůz (Baywatch Nights) 25% rozhodně nezaslouží. Pro fandy Herkula a Xeny slušný doplněk universa. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Pamatuju, že jsem na to koukal a nepřišlo mi to nijak extra špatný, spíš naopak. Bylo to dobrodrůžo pro děcka v telce. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Takové fešáky co tam "nehráli" nelze poslat do odpadu. Navíc pár vtipných momentů by se našlo, akce taky nějaká. Jinak co se zpracování bájí týče -50*. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Myslím že bych měla dostat něco jako vyznamenání za trpělivost, protože jsem to dokoukala celé. A teď si nejsem s hodnocením tak úplně jistá, protože z toho mám dost rozpačitý dojem. Na jednu stranu je to mimořádně stupidní, směšně udělaný seriál, u kterého se snad každý divák musí chytat za hlavu, jak je možné něco takového vůbec natočit. Mám plný zuby toho, jak se dělá z Olympských Bohů totální idioty, a tady Mladý Hercules si dokonce poupravuje celou mytologii jak se mu zachce. Například, Hercules zachránil Euridyku z podsvětí, roztomilé. Taky je ten Hercules naprosto dokonalý, neomylný, spravedlivý, okouzlující a tak dál, a to je po pár epizodách taky dost otravný. Já být Ryanem Goslingem, po takovéhle roli už bych radši nevylezla mezi lidi... Na druhou stranu ale, což je důvod proč jsem tomu nedala odpad, kdybych tohle viděla když mi bylo devět let, nenašla bych na tom jedinou vadu :-) ()

Reklama

Reklama