Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit výběr dvou hlavních herců, protože si jsou neuvěřitelně podobní s původními blbci. Tvůrci z nich navíc udělali jejich karikatury. Samotný film stojí na jednom skvělém vtipu, což je opravdu vratký základ úspěchu. Blbý a blbější mě bavili celou dobu, a tak jsme si jejich začátky nemohl nechat ujít, i když nebyly příliš zábavné. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Ztráta času jak pro diváka tak tvůrce, kteří se jen zbytečně snažili natočit prequel k super komedii, který však fakt stojí za prd, viděl jsem to sice několikrát, ale až pak jsem si uvědomil jaká je to ztráta času. K zblití. Ikdyž je zde i pár vtípků dobrých. // Poprvé viděno 27. Prosince. 2011 viděno 5X. ()

Reklama

MadChick 

všechny recenze uživatele

Ejjjjeeej, tak tohle byla teda jízda. Když se někdo snaží navršit horu blbých vtipů na sebe obvykle to nedopadne dobře. Stejně tak je tomu i u tohoto snímku. Jednou za čas se člověk i pousměje, ale to je tak všechno. Navíc ani zdaleka nedosahuje kvalit jeho předlohy, i když ani originál nebyl bůh ví co, tak stál na hereckém duu, což zde určitě nehrozí15% ()

AntiasKing odpad!

všechny recenze uživatele

První dost povedený díl byl založený na pohodovém příběhu a slušných vtipech. Tohle je založeno na xichtech těch dvou, na nesmyslném ději (vlastně oni jen sháněli lemply do zvláštní třídy a pak se jakože flákali). Neviděl jsem to úplně celé protože to nešlo vydržet jaká to byla nuda! Viděl jsem asi 45 minut ze začátku a pak posledních 5 minut....za celou dobu jsem zaregistroval jen jeden průměrně dobrý vtípek: "nic není tak americké, jako když se flákáš a projde ti to". 15% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totálně dementní, vymaštěnej, ubohej film, jenže já se stejně ukrutně bavil. Harry s Lloydem dokážou vykouzlit neskutečný situace a hlavně některý jsou nezapomenutelný, ale zase na druhou stranu, ostatní výplň filmu je už na hodně nízký úrovni a když zrovna Harry s Lloydem nic nevyváděj tak je to docela nudící. Taky je v některých scénách dost cítit krádež dobrých fórků z Blbý a blbější a možná je hlavní dvojice až trokšu moc retardovaná, ale co, bavil jsem se skvěle, tak proč nedat 4* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)

Reklama

Reklama