Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Troy Miller nám ukázal ako má vypadať stupidný ba až nechutný film.Scenár akoby písal človek,ktorý to v hlave nemá v poriadku.Dvaja hlavný hrdinovia Harry a LIoyd sú naozajstní magori a pripomínajú mi nejaké opice z pralesa.Sú postihnutí to áno,ale toto je už moc.Potom trapné scény s Jessicou a Harrym alebo LIoydom.Pre mňa vrchol blbosti.Záleží ako sa na to človek pozerá,já som to bral ako úplnú vygumovanú debilitu a abraka dabra,celkom to ušlo./30%/ ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Náhodou, pokračování jedničky si myslím je zdařilejší. Musím hlavně pochválit výborné herecké výkony hlavních postav. Opravdu jsem docela věřila, že to hraje mladý Jim a mladý Jeff. Bylo tam i poměrně dost vtipných momentů a to jsem opravdu čekala nesmírnou blbost. Troufla bych si tvrdit, že je to o něco málo lepší než původní Blbý a blbější a to je přitom klasika a Jeffa Danielse mám velmi ráda. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Eric Christian Olsen skvelo napodobňuje Jima Carreyho a tam asi všetky klady končia. Je to tupé, bez humoru, s mizernou hudbou (stačí si spomenúť na geniálny soundtrack jednotky), postráda to inteligentnú absurditu pôvodného filmu, takmer vôbec tvorcovia nepracujú s mytológiou okolo Harryho a Lloyda (Frida Feltcherová len ako malé cameo?) a vlastne koniec koncov tu nie je prakticky nič, prečo by sa to oplatilo pozrieť, lebo i takí Shia LaBeouf, Eugen Levy, či Luis Guzman tu podávajú len priemerné výkony. Zbytočný film. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, že by to bylo až o tolik horší než první díl to si teda nemyslím. Zahráno je to naprosto uboze. O tom žádná. Ale děj je správně praštěný. Se stopáží to tvůrci naštěstí nepřepískli a i přesto jsem měl během poslední dvacetiminutovky filmu dost. Nicméně, tu lze nalézt naprosto úchvatnou scénku s potenciálními hovny, která mě dostala. Ještě se mi celkem zamlouvala hláška, že holky jsou pro buzíky. Tím jsem bohužel vyčerpal to povedené. Zbytek je trapnost, trapnost a ještě větší trapnost. I když se k vám snaží humor protlačit ze všech stran, jako by byly zavřené dveře. Lepší hvězdička. ()

mikulíšek odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Blbý a blbější 1 je kultovní sofistikovaná stupidita s cíleně dávkovaným humorem, Blbý a ještě blbější předvádí další rozměr trapnosti, který je za hranicemi lidského chápání. Vydržel jsem se dívat asi do třetiny filmu s nadějí, že se z něj stane oplzlá high-school komedie s nahými nadry a problémy co s nimy, která i když nepředstavuje dostatečnou intelektuální potravu nabízí obvykle debilnost nižšího řádu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama