Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Eric Christian Olsen skvelo napodobňuje Jima Carreyho a tam asi všetky klady končia. Je to tupé, bez humoru, s mizernou hudbou (stačí si spomenúť na geniálny soundtrack jednotky), postráda to inteligentnú absurditu pôvodného filmu, takmer vôbec tvorcovia nepracujú s mytológiou okolo Harryho a Lloyda (Frida Feltcherová len ako malé cameo?) a vlastne koniec koncov tu nie je prakticky nič, prečo by sa to oplatilo pozrieť, lebo i takí Shia LaBeouf, Eugen Levy, či Luis Guzman tu podávajú len priemerné výkony. Zbytočný film. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Náhodou, pokračování jedničky si myslím je zdařilejší. Musím hlavně pochválit výborné herecké výkony hlavních postav. Opravdu jsem docela věřila, že to hraje mladý Jim a mladý Jeff. Bylo tam i poměrně dost vtipných momentů a to jsem opravdu čekala nesmírnou blbost. Troufla bych si tvrdit, že je to o něco málo lepší než původní Blbý a blbější a to je přitom klasika a Jeffa Danielse mám velmi ráda. ()

Reklama

lokol 

všechny recenze uživatele

strasne blbe....tento film sa chcel strasne podobat na svojho predchodcu..ale okrem ucesov to bolo cele na hovno....a co sa tyka majitela domu...ja rozoznam cokoladu od hovna....takze cele to bolo blbe...este aj s tymi zmrznutymi jazykmi sa im to nepodarilo...povodne ked som o tom pocul cakal som nieco vtipne...nieco na sty lblby a blbsi...ale ak boli v careyovke blbe herecke vykony...tak potom co tuto? podla mna niektori pri hodnoteni neviem co beru do uvahy....vlastne ani neviem preco je hodnotenie take ake je... ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

" přijď v sedm " " Hodin ??? " ... " říkala něco o něčem " ... " holky jsou pro buzíky " ... " co zíráš ty vopice vošklivá " ... " celý to tu posral, pane bože, celý můj dům je posraný, je to tadý samý hovno " ... " táhni ksychte prdelní " ... "máte pravdu kapitáne, je to krysa " ... " umím otočit všemi kohoutky ve tvém domě, dokonce i u hadice " " ale z hadice vodu nepijeme, že ne ? " " NE !!! " Tohle je prostě totální úlet a měl jsem to rád jako týnejdžr a mám to rád pořád :-D Jaké štěstí, že nedávno dávali slabší, původní jedničku :-) Alespoň jsem si vzpomněl na tuhle milou, nostalgickou hříčku :-) ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

I když obyčejně nemusim takovéhle lehkomyslné filmy, tenhle jsem si zamilovala. A Harry s Lloydem si hned získali moje sympatie. Když jsem se koukala poprvé tak u některých scének jsem to nevydržela a musela jsem se smát fakt hodně nahlas! Některé mi naopak přišly trochu trapné, ale těch bylo minimum. Byla bych víc spokojená, kdyby pointa fimu byla propracovanější a rozuzlení ne tak typicky "americké". Prosím, příště víc té dokonalé dvojky HARRYHO a LLOYDA a míň těch blbostí kolem!! :D ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama