Reklama

Reklama

Recenze (8)

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele

A jéjé. To jsme se zase nasmáli. Hrozný je puch. Hroznější jsou prdy, co je však nejhorší, co je však nejhorší, pokračování Kocoura Fritze. Já nevím proč, ale já furt trpím jakousi nenávistí vůči tomuto kocourovi a jeho filmům. Komiksy jsem nečetl. Ale ten film je strašně velká blbost, u které se člověk unudí více než kdy jindy. Ono je největší problém na ději. Máme tady Kocoura Fritze, který je nadržený až až. Což z tohoto konceptu nemusela vzniknout špatná komedie. Jenže ten film doplní nudný děj, a jakési úchylárny, které do filmu pro zdravého člověka nepatří. Nemám na mysli ty erotické záběry. To, že někdo sleduje Porno apod. Ještě neznamená, že ten člověk je nějak nemocný. Mě nevadí ani Erotické komedie. Jenže tady je něco, co se bojím vůbec vepsat do komentáře. Ale nebudu lhát, že scéna, kdy prezident odpálil golfový míček o zuby toho prasete, mě fakt dostala. Byla vtipná. Ale nemyslím si, že je dobrý nápad tím pádem dát jednu hvězdičku navíc. Každopádně nechápu co měly znamenat ty záběry, kde všude všechno blikalo. Epileptici by z toho neměli dobrý zážitek. A i pro člověka, který je zdravý, jsou ty blikající scény na oči velice nepříjemné. Těch záběrů je tu více než jsem viděl ve filmu Rock & Rule. Dodnes jsem mu to vyčítal, a teď jsi uvědomuji, že dělám obrovskou chybu. Upřímně, jsem radši, že se Bakshi nechopil režie filmu. Tenhle film si vyloženě koledoval o to, aby ode mě schytal odpad! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Stejně ulítlé jako jednička, jen film není jako celek ale jak název napovídá jedná se o devět krátkých příběhů, tohoto zhýralého kočičího života. Nejlépe si film pusťte s jedničkou těch 145 minut uběhne rychle. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Překvapivě mnohem, mnohem slabší než první díl. Má to spoustu hluchých míst, je to roztěkané a myšlenkově plytké jakoby to zapomělo co to chce vyprávět a tak se jen pohotově vaří z vody. Prostě nevyzrálá nuda stavějící jen na coolovosti a kultovnosti Fritze. Těžko přesně říct jestli je to absencí Bakshiho nebo scénáristicky už přílišným odklonem od předlohy (tam to zas tak neznám- spíš jen typuju, že Crumb by takové bláboly asi nenapsal)- každopádně skoro bych řekl, že i ty 3 jsou jen z povinnosti a taky proto, že se mi nechce věřit, že by ten propad byl objektivně fakt až tak markantní :( ... Relativně fajn byla část s Hitlerem. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Tyhle animáky mám hodně rád divák se u nich většinou dost dobře pobaví.  Stejně jako jednička má i pokračování skvělé tempo a mě ani nepřišlo že koukám skoro 80min. DÍKY kaposlav!!! 94% ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Podobně ulítlé jako jednička. Tentokrát už méně naturalistické, ale i přesto stále nic pro malé děti. Nejlepší "život" Fritze: Druhá světová válka (geniální karikatury nacistických pohlavárů). ()

Reklama

Reklama