Reklama

Reklama

Mariňák Briggs ve výslužbě dostane úkol, který se ukáže být možná tím nejsložitějším v celé jeho kariéře. Má dopravit psí fenku jménem Lulu, na pohřeb jejího bývalého pána. Vyrážejí společně na cestu autem podél pobřeží Tichého oceánu, aby se do jednoho týdne dostali na místo určení. Namachrovaný lehkovážný frajer a svéhlavá psí dáma jsou ale poměrně neslučitelní, pes Lulu je k tomu často o krok napřed. Umí zdemolovat auto, zničit nadějné rande a taky umí utéct. V sérii průšvihů se z nich ale začíná stávat tým. Briggs postupně zjišťuje, co všechno Lulu už v životě prožila a co má ráda, Lulu si uvědomí, že by z něj přecijen mohl být solidně vychovaný a vycvičený člověk. Jenže k tomu všemu je potřeba dorazit včas! (Bontonfilm)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (101)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Psích filmů jsou mraky - Marley, Hačiko, Poslání, Umění tančit v dešti... - ale moje slabost pro ně neklesá. Tentokrát jde o docela jiný příběh líčící PTSD nejen u vojáků, ale i u jejich čtyřnohých parťáků. Vzhledem k tomu, že hrdinkou je maliňačka Lulu, která to z Belgie nemá k německým ovčákům vůbec daleko, neodolal jsem. Road movie příběhu vážně sluší a i když se odehrává jen pár dní, tak se chemie buduje úplně sama. Tatum před a nově i za kamerou sice na zlatou sošku nebude mít ambice (jako kdyby někdo bral posledních deset let Oskary vážně), ale neodehrál vůbec špatnou roli. Film, stejně jako Lulu, skvěle balancuje mezi komedií a dramatem a prvoplánovitě nejde o snahu podojit mě podobné citlivky a já za celou dobu nebojoval s myšlenkami, že by se film snažil vytřískat co největší tržby na slzách a roztomilosti, naopak jsem cítil, že na filmu pracovali lidé, kterým nebylo téma a láska ke psům či veteránům cizí. Pes je ovšem v Psovi jasným lákadlem, jak vyplynulo z traileru a film se této cesty více než obstojně drží. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Normálně bych podobnému filmu dal tři hvězdy a byl spokojený s tím, že jsem vlastně dostal to, co jsem chtěl. Jenže čtvrtou hvězdu jsem nakonec přidal za to, že tu Channing Tatum překvapivě neprvoplánově hraje týpka, který na první dobrou vůbec není sympaťák. Spíš tak trošku debílek. Jenže tak, jak se mění vztah jeho s oním psem, který zde má hlavní roli, tak se mění i jeho osobnost a musím říct, že mi to ke konci přišlo hrozně fajn. Dobrý, tady se Channing vyšvihl. Konečně zase film, kde je fajn a nehraje něco, co mě vysloveně odpuzuje. ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Závěrem sic předvídatelná, ale díky několika epizodkám během cesty (hotel,pěstitel marihuany,etc..) sympatická i trochu netradiční psí road movie. Rozhodně ne komedie, ale ani drama, kde by se prvoplánově hrálo na city. Prostě film o jedný cestě, která se klidně mohla uskutečnit. Tatum hraje celkem uvěřitelnýho týpka, kterej je tak trochu idiot, nikoli ideál z plakátu strýčka Sama. 3,5* ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jak nemám rád Road movie, některé se mi dokonce hnusí, tak toto je něco jiného.. Sice je tu psáno komedie a to se asi všichni shodnem, že je to víc drama , než komedie, ale skvělé.. Channing Tatum si to sám produkoval, zrežíroval i zahrál, takže je to jeho film. Ato hlavní plus - pochopitelně geniální fenka LULU, a krásný, i když předvídatelný konec. Víc takových filmů...90% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Nekomplikované, milé a pro milovníky psů nutnost. Tohle je osvěžující mix road movie a buddy comedy, kde se sbližuje bývalý voják Briggs s traumatizovanou služební fenkou Lulu, která mu ze začátku dělá ze života peklo. A jak to tak bývá, nakonec k sobě cestou na pohřeb bývalého páníčka Lulu najdou cestu. Oceňuju, že Lulu je obyčejný pes, film z ní nedělá superinteligentní, supervtipné zvíře. O to silnější je milé vyznění filmu. A Channing Tatum znovu dokazuje, že pod těmi bicáky je kvalitní a sympatický herec, který si umí vybrat dobré projekty. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Okrem Kalifornie sa natáčalo aj v Taliansku. (MikaelSVK)
  • Film je založený na skutočnom príbehu Carolin a Bretta Rodriguezovcov. Brett sa podieľal na scenári. (Arsenal83)

Související novinky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Reklama

Reklama