Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max je doktorem filozofie. Nemá moc vysoký plat a jeho perspektiva je nejasná, tak píše studentům závěrečné i diplomové práce. Jedna z jeho klientek je i Stella, studentka pedagogiky. Na tom by ještě nebylo nic divného, až do chvíle, kdy se do ní Max zamiluje. Dívka je však zadaná a Ramzes, drsný a vlivný gangster, dostane dobrý nápad. Co takhle zvýšit si vzdělání a stát se také doktorem filozofie? Při tom si ani nevšimne, že Stella a Max jsou zamilovaní čím dál víc... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se u Olafovych rezijnich pocinu opet skvele pobavil, tentokrat nejvic ze vsech ctyr jeho flmu. Jak on z tech svych postav dokaze delat kulturni debily, to se jen tak nevidi:-) Jen houst a vetsi kapky. PS. Neprojel ten dedek na traktoru nahodou celou Ameriku a nejen pul?:-) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Tentokrát nám Olaf Lubaszenko nepřipravil takovou "řachandu", jako v "Chlopakach" nebo v "Kojotovi", ikdyž i tady jde zčásti o gangsterskou komedii. Mohlo by se to také jmenovat : Jak se z gangstera stal intelektuál. Cezary Pazura, jako obvykle skvělý a Agnieszka, jako krásná "barbínka". Ale jo film se mi líbil, ubylo vulgárností i humoru. Přibylo lásky a dokonce i dojetí. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama