Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veterinářka Lucie na malebné vesnici zachraňuje nejen zvířata, ale často i lidské osudy. Žije se svým dospívajícím synem Filipem, a je smířená s tím, že už ji v životě žádný romantický vztah nečeká. Klid vesnice naruší příjezd architekta, kterého místní berou jako ty všechny před ním, co chtěli za málo peněz velké pozemky a jejich domy. Architekt Veselý je však charismatický muž a Lucii zaujme, a právě ve chvíli, kdy Lucie sebere odvahu seznámit se s tímto tajemným mužem, rozhodne se její bývalý manžel, že by se rád vrátil k rodině. Není to jeho první pokus o smír, ale tentokrát je tak intenzivní, že není jasné, jestli má Lucie dost síly odolat mu. (TV Prima)

(více)

Recenze (27)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně zajímavé a kvalitní obsazení seriálu ubíjí nedostatek věrohodných emocí a atraktivní téma. Řeči sousedů jím nejsou. Tereza Kostková jezdí s úsměvem vsí a řeší problémy celého toho mikrosvěta. Jednou se ale dokonce rozčílila, což mi přišlo pravdivější, než ústa od ucha k uchu, ať se děje cokoliv. Oceňuji natáčení v exteriéru, ale nějak nemohu najít důvod, proč se nadále dívat. Protože Vojtek je mi vysoce nesympatický, takže upoutávka na další díl mě spíše odradila. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

70% jako naprosto v pohodě, jediné co mě rušilo a hrozně vadilo byla hudba, která celý projekt srážī na céčkovou kvalitu /jméno skladatele není žádná záruka-bohuzel/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zoja Kosmoděljanskaja moderní doby, čestná, pracovitá, pomáhající, milující, obětavá, prostě žena všech parametrů, pomáhá všem ve vesnici včetně 80+ dědečka s Alzheimerem, a dokonce i bývalému manželovi, nenapravitelnému sukničkáři. Ach, ta je ale obětavá! A pak zde hraje hromada dost známých herců a každou chvíli vykoukne zpoza rohu některý další (holt je asi po kovidu nouze o práci, tak berou „fšecko“), až má člověk pocit, že se to neodehrává na vesnici, ale na nějakém městském sídlišti. Každopádně jde zas o pohled městských lidí na venkovský život, trochu přebarvičkovaný, aby na to koukaly divačky Slunečné, a s trochu vyšším rozpočtem, aby to nevypadalo lacině jako Slunečná. ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Kdyby to aspoň točili ve skutečných Poběžovicích... Jelikož město znám, často jsem v něm byla, tak mi zrovna tohle docela vadí. Jinak příjemná oddechovka, která nesklouzává k ochotnickému herectví jako ve Slunečné (ze které vidím jen ty debilní ukázky a jdu do vrtule). ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dát ve dvou dnech dva první díly dvou nových seriálů Tv Prima mi hrozně evokovalo jeden vědecký průzkum, kdy tvrdili, že jedna cigareta zkrátí lidský život o patnáct minut. Jeden seriál Tv Prima zkrátí život o jednu hodinu... příště si to změřím a s reklamou to bude asi víc. Kostková jako vesnická rádkyně a pomahačka všeho dobra  u mne nebodovala, ani Vojtek s natrženým šourkem, ani Vlach co si nechce sednou na vejce, ani kráva , která vyvádí, když ji chtějí vopíchat .... scénář psal asi nějakej nadrženec se zadáním šokovat papučové publikum. ()

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Herci, které mám rád a krásná příroda. Jinak je to bída o veterinářce, která během dne objíždí vesnicí, pomáhá všem potřebným lidem a při tom stihá řešit svoje rodinné problémy. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Spousta oblíbených herců, Tereza Kostková je štíhlí a pořád krásná ženská, ale nuda je to veliká. Naznačeny tři čtyři hlavní linie seriálu, z nich ta hlavní mezi rozvedenými manželi neskýtá do budoucna velkou zábavu. Dohadují se o city sedmnáctiletého syna, no toto? Nečekal jsem nic světoborného a to se vyplnilo. Pořád ale lepší, než seriál 1.mise uvedený stejnou TV o den dříve. ()

Mr. Movie odpad!

všechny recenze uživatele

Prima válí. Opravdu. Za dva dny dvě sračky. Nuda o veterinářce, která jezdí po vesnici konat dobro. K tomu   rádoby lechtivé vtípky hodné pubertálnímu věku jen dokresluje zoufalost scénáře. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl, takže opatrné hodnocení. Dost dobrých opravdových herců. R. Vojtek hraje sám sebe? Někdo hraje vlastní klišé a děj se vleče jak kravský potah. Doufáme v lepší. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Asi  takhle :  příroda  pěkná  , ovšem  jinak  opravdu  hloupoučkééé   až  prostoduché . Veterinářka  zachranˇuje  okolí ,  pak  celou  zem  a  nakonec  zachrání  i  celou  planetu . Nejsou  scénaristé  a  pak  je  to  opravdu  bííída . ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A teď zavřete oči a představte si Polívku tak před třiceti lety. To je rozdíl, žejo. To byl tenkrát pan herec a ne teď. Takovej připosranej dědek. Ale ta Kostková, to je pořád kus. ()

njuska 

všechny recenze uživatele

Velká pochvala za exteriéry, kameru a celkově výpravu (konečně nikde nevidím ty příšerné papundeklové kulisy). Také chválím, že tam nejsou obsazeni žádní "nadějní" mladí, progresivní přehrávající herci, mluvící neuvěřitelnou, spisovnou češtinou... Ale to je asi tak vše. Scénář je nudný, vše se jakoby vleče, nic se neděje... Navíc, Vojtkův bezemoční herecký projev mi není moc sympatický. Další díl ještě zkusím a uvidíme. ()

Nessak 

všechny recenze uživatele

Tak stačil mi jeden díl, abych pochopil, že nejsem cílová skupina. Mnoho krásných záběrů exteriérů s nezajímavým příběhem veterinářky - ženské verze Mirka Dušína. Nechám hodnotit jiné. Já i s ohledem na tragicky nasazenou 1. misi zde dávám 2 hvězdičky. K žehlení dobré. Ale já nežehlím. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mne herecké obsazení a protože se nejedná o nekonečný seriál tak tomu ještě šanci dám. Jedna hvězdička za hezké exteriéry a druhá, že jsem se párkrát i zasmál.  Např. "Já chci mít ve svém věku klid" ()

IGATY 

všechny recenze uživatele

Po zmafializované, a už i mimo reálný svět postavené, Slunečné aspoň něco "ze života". Dáme tomu šanci ()

iwee23 

všechny recenze uživatele

První díl mě moc nenadchl, ale viděla jsem pak náhodně dva jiné a docela se to dalo. Na rozdil od všech těch Ordinaci a Ulici a nevím čeho. Baví mě Táborský, Nárožný, Kubařová a pár dalších. A na druhé straně tragická Žilková, která opět přehrává, až to není hezký. Příjemné exteriéry, který mi evokují vzpomínky na letní prázdniny. Jo a úvodní song Zaelbeth taky ok. ()

Reklama

Reklama