Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hospodě se zničehonic objeví inspektor, kterému se „pořádek“ v kuchyni v žádném případě nelíbí a rozhodne se z toho vyvodit důsledky. Hospodský Tuček z kontroly obviní Šímovou a hospodu zavře. Najednou se ukáže, jak život Poběžovic bez hospody nefunguje. Jirka odjíždí na trhy a Táňa se rozhodne, že si ho tam zkontroluje. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

elma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl, za to děkuji, opravdu jsem se zasmála, to si zaslouží 4 hvězdy. Do té doby ani ťuk, ale tento díl - dobrý. Škoda ta p. Žilková, ta všude hrozně přehrává, ona opravdu neumí hrát. A to jsem jí měla fakt docela ráda. Až jak léta přicházejí, její hraní je fakt otřesné. A není to tou rolí. Je to v ní, není to dobrá herečka, nechápu co učí na té škole, ale doufám, že ne herectví. Možná proto je to čím dál víc zoufalejší. ()

alisa.upir odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono nestačí, že je to blbě napsaný. Ještě se do toho člověk musí koukat na Žilkovou, která absolutně přehrává jakoukoliv scénu. Tyhlety rádoby nostalgický seriály (stylem dáme jako podkres hudbu od táboráku, to se lidem bude líbit) jsou fakt trapný. Jedno klišé za druhým. A česká filmografie upadá a upadá. R.I.P ()

jirulda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zajímavý sledovat, jak některým lidem chybí všechny ty seriálový pseudozápletky a dramata... Hvězdy jsou fajn tím, jak jsou v nejlepším slova smyslu obyčejný a ze života ()

Reklama

Reklama