Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekt Veselý svůj architektonický návrh pošle do Španělska k veliké nelibosti svého obchodního partnera, který Lucii obviní, že Veselému ničí kariéru. Vztah mezi Jirkou a Táňou je, jak se zdá, u konce. Statkář Prokeš má nehodu a musí do nemocnice. Jirka se nabídne, že bude po dobu Prokešovy nepřítomnosti pomáhat na statku, což se Táně nelíbí. Chlapi v hospodě podali za Tučka seznamovací inzerát a vztahu chtivé ženy za ním začínají jezdit. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

On to zase není tak těžkej pohyb... Vojanda (Alžbeta Stanková) která přijede na inzerát, má na sobě uniformu americké armády z II. světové války s hodností technika 5.stupně. Přijela  ruským vozem UAZ 469, vyráběným od roku 1971. ()

Zajímavosti (2)

  • Vojanda (Alžbeta Stanková), která přijede na inzerát, má na sobě uniformu americké armády z II. světové války s hodností technika 5. stupně. Přijela ruským vozem UAZ 469, vyráběným od roku 1971. (sator)
  • Prokešovi mají doma rozhlasový přijímač Festival 721A. Přijímač se vyráběl v letech 1957 až 1958 v Tesle Bratislava. (sator)

Reklama

Reklama