Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál z malebné vesnice vypráví s laskavým humorem a nadhledem o veterinářce Lucii Boučkové (Tereza Kostková), která na malé vesnici zachraňuje nejen zvířata, ale často i lidské osudy. Sama se však jednoho dne ocitne před volbou, kdy se musí správně rozhodnout mezi dvěma muži, aby našla pravou lásku a zajistila šťastnou budoucnost pro sebe a svého syna Filipa (Filip Antonio). (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Beru, jak to je, ačkoliv tak málo lidí ve vesnici jsem ještě neviděla. Jako zajímavost, žádné malé děti a ejhle nahodička všichni mají zrovna děti ve věku 15cti let a v tak malé vsi je škola kam chodí :) Blbostí je tam hafo, ale nemohu popřít, že mě to bavilo. Velká škoda, že nenabrali i nějaký kompars. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál z venkovského prostředí, který sice neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. Na můj vkus to bylo až moc natahované a přeslazené, děj se někde v půli stopáže zasekl a tvůrcům se pak poměrně dlouho nedařilo hnout z místa. Kdyby ubrali tak pět epizod, celkovému vyznění by to určitě prospělo. Asi nejvíc se mi zamlouvala dvojice Pavel Zedníček a Jitka Smutná představující prototyp manželského páru po mnohaletém soužití. Jejich vzájemná interakce byla neskutečně přesná. Skoro pokaždé mě rozesmáli, jak trefně (tím pádem i dost komicky) většinu situací sehráli. Hodně se mi líbila titulní píseň, kterou nazpívala Elizabeth Kopecká. No a Rokycansko mě uchvátilo natolik, že se tam budu muset někdy vypravit. (60%) ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Hvězdy nad hlavou jsou prostě fajn pohodový seriál, který netrápí zapeklitými zápletkami nebo důmyslnými problémy. Hlavní hrdinové většinou řeší obyčejné věci, skoro až banality, a to velmi svérázným přístupem. Pokud se jedná o různé postavičky z vesnice, pak v rámci legrace jejich zvláštní přístup, postupy, chování či vlastnosti očekávám. Občas jsem ale postrádal logiku a chladné řešení od postav, které jsou prezentovány jako normální a běžným lidem nejpodobnější. Seriál Hvězdy nad hlavou je zkrátka pohodová a dost nenáročná záležitost, u které se i sem tam pobavíte a klidná alternativa ke kriminálkám a dramatům jež jsou nám v posledních letech předkládány. Ostatně rejža Martin Kopp a David Laňka mají na kontě Ohnivý kuře či Vinaře, tedy něco podobného. Druhý jmenovaný pak Jedlíci aneb Sto kilo lásky, takže nic světoborného. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů Primy hlavně díky rozumnému rozhodnutí tvůrců napsat a natočit opravdu jenom těch 16 epizod a uměle nenatahovat děj několik let (zdravím Slunečnou). Retro soundtrack přesně dokresloval vesnickou atmosféru, z postav se mi nejvíce líbily ty nejmladší (syn hlavní hrdinky) spolu s nejstaršími (báječní pan Nárožný s panem Vlachem). V záplavě kriminálek příjemná oddychovka k vaření. Skoro 4*. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantický seriál TV Prima z prostředí jedné hezké české vesnice má pár pozitiv: 1) točeno v exteriérech 2) je to lepší než jak vypadá úděsný první díl 3) sluníčko svítí pěkně 4) pár živých koní . Jinak je to klasický scénář nekonečných ničím nepřekvapujících vztahovek, nic do zlatého fondu. Kvalita jednotlivých dílů se pohybuje od trapna, nudy až po solidní zábavnou komedii. Režiséři naplnili klišé o tom, jak svlíkají mladý herečky. Zatímco Fialová (*1997) šla úplně do naha ( např. E08), tak v milostných scénách Vojtek ( už docela starej na playboya a zase romatizace vztahů s věkovým rozdílem 20+, WTF? ) nebo Kostková ani omylem. Ta jde asi za vyšší částky jen do kalendářů hazardních společností. Druhá hvězda za titulní song. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (24)

  • Karásek (Oldřich Vlach) má v chalupě čtyři historická rádia značky Tesla. Jedná se o typy 308U Talisman, 401U Accord, 306U Talisman a 315A Sonatina. (sator)
  • Vojanda (Alžbeta Stanková), která přijede na inzerát, má na sobě uniformu americké armády z II. světové války s hodností technika 5. stupně. Přijela ruským vozem UAZ 469, vyráběným od roku 1971. (sator)
  • Premiéru epizody sledovalo více než milion diváků starších 15 let (1,02 mil.). Stala se tak nejsledovanějším pořadem pondělního večera po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama