Reklama

Reklama

Samuraj Jack

(seriál)
  • Polsko Samuraj Jack (více)
USA, (2001–2017), 23 h 28 min (Minutáž: 21–24 min)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Kedysi dávno v dnes už nejestvujúcej krajine ubližoval ľuďom vládca temnôt Aku. Jedného dňa sa mu však postavil na odpor samuraj menom Jack, ktorý mal magický meč. Kým ho však Jack dokázal nadobro zničiť, Aku otvoril časový portál a poslal ho do ďalekej budúcnosti plnej robotov a rôznych mimozemských príšer. Jack sa teraz snaží dostať naspäť domov, popritom však pomáha tým, ktorí ho potrebujú a neustále sa dostáva do životunebezpečných situácií. Zároveň sa snaží nájsť Akua a konečne ho navždy zničiť. (pivo)

(více)

Recenze (49)

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Po 16 rokoch definitívne zakončiť tento geniálny seriál? Ďakujeme ti, Gendy. Jack bol seriálový hrdina môjho detstva, v dobe, kedy ešte animáky z dielne Cartoon Network stáli za to, a tvorcovia na našu generáciu nezabudli. Finálnu, piatu sezónu, dokončili presne pre nás - odrastených fandov Samuraja Jacka, a vrátili ho v najlepšom a najdrsnejšom podaní, aké sme mohli ako diváci dostať. Geniálna hudba i postavy, mystika, symbolika, a úchvatné výtvarné spracovanie v premyslenom a tak dlho ukončovanom príbehu, ktoré vyvrcholilo po dlhej dobe do majestátneho finále, s dokonalým záverom. Tomuto sa vraví oddanosť dielu. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Velmi originální a odlišné jednotlivé díly, přesto to díky jednotícím postavám Akua a Samuraie Jacka krásně drží po kupě. Když jsme chytali Cartoon Network nevynechal jsem ani jediný díl. Z celé řádky dílů, které mě zaujaly, se ale nejčastěji vracím k dílu Jack and the three monks. "Aku I will never give up !" ()

Reklama

smerďakov 

všechny recenze uživatele

Když jsem ráno viděl v televizi tohle, docela mě to překvapilo. V tuto dobu na tomto programu jsem zvyklý na jiné kvalitativní třídy oslovující jen vybrané skupiny diváků. Hlavně mě zaujalo vizuální provedení a až podivuhodné cítění pro kompozici a detail. A velice příjemné mi bylo pomalé a neztřeštěné plynutí příběhu. Viděl jsem jen dva díly a pravidelný divák ze mě nebude, ale za ten netradiční zážitek okořeněný smyslem pro humor si určitě 4* zaslouží. ()

Prcek008 

všechny recenze uživatele

Samurai Jack jsou v podstatě dva seriály. První 4 řady jsou epizodní, veselé, tak trochu pro děti, ale artisticky animované, takže poteší oko dospělého diváka. Naproti tomu pátá řada je temný, emocionální příběh na pokračování gradující v epické finále, jaké jsem už opravdu dlouho nezažil. Takže slabší **** za první čtyři řady, silných ***** za řadu poslední. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Nepochybne jedna z najlepších cartoonoviek, aj napriek tomu, že je z novšej vlny. Samuraj Jack je na pomery Cartoon Networku pomerne dospelá a epická záležitosť spracovaná netradične i v rámci žánru. Mystika, história, moderna, hudba a nezvyčajne umelecká kresba prevyšujú iné cartoony nielen originalitou, ale aj celkovou vysokou úrovňou a zábavnosťou jednotlivých častí. (9/10) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Tento seriál je známý tím, že je schopen vyprávět příběh každé epizody vizuálně a s malým nebo žádným dialogem. (HanzoBureshi)
  • Seriál se na obrazovky vrátil třináct let po konci čtvrté série, aby v páté sérii zakončil příběh Jacka. (LostRyba)
  • Jméno pána temnoty „Aku“ znamená v japonštině „zlo“. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama