Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent tajných služeb musí ochránit dceru člena nejvyššího soudu před teroristy, kteří ji chtějí unést. (FiRST)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (10)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Proč já si tohle jenom dělám, proč já si způsobuju takovou sebetrýzeň!? Na tomhle filmu nefunguje vůbec nic, vlastně teď přemýšlím, proč vůbec dávám aspoň tu jednu hvězdu. Vztahy mezi postavama nikomu nevěříte (zejména dvojice otec-syn vůbec nepůsobí věrohodně), do toho záporák s ostrýma, hranatýma rysama, aby teda jako působil drsně, jeho pobočnice sniperka a rádoby vostrá holka jde "do akce" v kostýmku jak z Wallstreet a pak se do toho všeho ještě plete jakejsi románek mezi těma dvěma mladýma. No prostě hrůza, děs, o akci ani nemluvím, je to tupý, bez nápadu, bez ničeho... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento decentni akcnak nema velky rozpocet. Jsou zde prehledne a soudrzne bojove sceny kazdych par minut. Take hrdina sarmer - nadsamec. Z mladych hercu neni nikdo vykreslen jako otravujici teenager. Naopak k nim lze chovat sympatie. Mohly by byt lepsi dialogy. Pripomina to akcni filmy s Dolphem Lundgrenem. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že mi béčková produkce, točená už slušnym režisérským bardem, kterej si do filmu dokáže přivést alespoń dvě herecký známý tváře, a kterej se svým týmem dokáže zamaskovat finanční nouzi, vůbec nevaděj,Ovšem Skiba je nejenom neznámej, ale hlavně neschopnej.Akce trapńoučká se spoustou přehmatů.Herci, až na snad dvě vyjímky idiotský.Celý to drhne a konec asi nastal ,když šušně došly.Jinak nevim.20%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dej je strašne nezáživná píčovina. Proste Ryan Phillippe je ten dobrý a Casper Van Dien je zloduch, ktorý chce uniesť nejaké dievča. Väčšinu filmu strávia pobehovanim po chodbách nejakej budovy a to je zhruba všetko. Peňazí evidentne veľa k dispozícii nebolo, takže prestrelky a jedna naháňačka vyzerajú hnusne a lacno. Najviac ma srala kamera bez akéhokoľvek filtra, takže to vyzerá jak keby to natočili na telefón. Jednu hviezdičku ale dávam za snahu, ktorú z celého filmu cítiť a druhú za vydarené bitky. Sú natočené v takom tom krčmovom americkom štýle bez nejakej akrobacie alebo zložitejších chvatov, ale pôsobia riadne drsne, kontaktne a prehľadne. Dobre sa na ne pozerá a kvôli nim neľutujem, že toto videobéčko videl. Akcie je tu dostatok a je o niečo lepšia ako v posledných Willisovkách alebo Gibsonovke. Či vám to bude stačiť, si preberte sami. 3/10. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama