Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (8)

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

..tuto dvojicu mám rád .a aj tu je to taký fajný anglický pomalý humor..rečnícky..nenásilný...ked sa vám to nepáči nepozerať a hlavne nezhadzovať..kludne si pozerajte tie americké fuckovačky kde sa bez fekálneho akože"humoru" nezaobíde ani jedna veta..:D..za mna zatial dobré 4*doplnam na 5* a chcem dalšiu sériu ale rýýýchlo.:!..:D ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Milé, príjemné, také vtipnejšie a odľahčené Akty X s typicky britským doctorwhoovským feelingom. Pôvodne som si myslela, že to bude satira, ktorá si bude robiť srandu z hoaxov a ezoteriky, ale takto to bolo asi lepšie. Sympatická banda lúzrov, s ktorými si ihneď vytvoríte vzťah, no a to ostatné je čistá zábavka. Hájly entrtejning áj sej ;-) ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Po E03 odstavené. Za ten čas som tam totiž neobjavil ani len náznak vtipu. Zbohom britský humor! Celkom oprávnene už Amazon ďalšiu season zrušil. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Slabší kousek dua Frost Pegg. Nezachránil to ani Julian jako hlavní záporák. Nejlepší byl imo druhý díl, který svým stylem připomínal Pána času. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Truth seekers pobavilo svojim humorom a zároveň hororovymi pasážami. Vyslovene ale seriál dal dole pár zbytočných epizód. Krátka stopaz a celkom prijemne duo hercov to ale poslalo aspoň do priemeru. Čudujem sa že to má na tejto datábze tak málo fanúšikov. 3* ()

stativ 

všechny recenze uživatele

Slabé. Pokus Amazonu o vlastní verzi Stranger Things se moc nepovedl. Přestože popis tvrdí komedie/horor, humor aby člověk pohledal. Co se mi líbilo - hlavní hrdinové – jsou nesourodá skupinka podivínů, kteří s hrdiny mají pramálo společného. Celý zbytek seriálu je také podivný. Akorát ne v dobrém slova smyslu. Na začátku se objeví nějaké to strašidlo. Pak se vlastně nic neděje, aby v předposledním díle došlo ke třem zásadním odhalením. A pak to všechno skončí. ()

Reklama

Reklama