Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena se nechá zamknout uvnitř historického muzejního komplexu. V potemnělé budově však není sama. Profesor umění Lorenzo Colajanni stejně jako ona nestihl včas odejít a jejich noční setkání přechází v milostnou hru, které on zcela dominuje.
Hlavní postavou filmu je však státní návladní Giovanni, jenž v případu neobvyklého znásilnění ke svému překvapení identifikuje prvky frustrace vlastního sexuálního života. Po závěrečném verdiktu soudu se pokusí o nově nazřený rozbor maskulinního vnímání ženské sexuality. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Velmi netypický, přitažlivý, vzrušující film. Snový začátek, pak rychlé přeskočení do soudní síně, a výsledná katarze pana prokurátora, který není v posteli dost chlap na to, aby uspokojil svoji přítelkyni. Claire Nebout má velmi nevšední krásu, stejně jako hudba provázející filmem. Giovanniho představy mě ale už tak moc nebavily a jeden by skoro řekl, že pan režisér se do toho lehce zamotal. Nicméně, jako art film dost dobré, Stříbrný medvěd z Berlína nebyl náhodou. ()

Reklama

Reklama