Reklama

Reklama

Nejmenší drobečci

(seriál)
  • USA Tiny Creatures
Trailer
USA, 2020, 3 h 23 min (Minutáž: 24–26 min)

Scénář:

Gemma Brandt

Hrají:

Mike Colter (vypravěč)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dramatický přírodopisný seriál o velkých dobrodružstvích drobných zvířat z různých koutů Spojených států, který zachycuje jejich skryté světy i hrdinský boj o přežití. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

mety6 

všechny recenze uživatele

𝑵𝑶 𝑨𝑵𝑰𝑴𝑨𝑳𝑺 𝑾𝑬𝑹𝑬 𝑯𝑼𝑹𝑻 𝑫𝑼𝑹𝑰𝑵𝑮 𝑹𝑬𝑪𝑶𝑹𝑫𝑰𝑵𝑮 𝑶𝑭 𝑻𝑯𝑰𝑺 𝑫𝑶𝑪𝑼𝑴𝑬𝑵𝑻❗ Ono to ani nie je dokument ale skor seria kratkych "hranych" rozpravok. Na velmi nizky rozpocet, je tam celkom uveritelne CGI a posobi to vacsinu casu velmi realne. Pre milovnikov skreckov, mysi a podobnych "cute" stvoreni je to celkom fajna oddychovka, ale nothing special. :) ()

elishia odpad!

všechny recenze uživatele

Za prve, tohle neni dokument, ale otresny ceckovy film, kde tvurce obsadil bezbranna zvirata na svem dvorku. Za druhe, je to naprosto diletantske dilo a za treti, je to ta nejvetsi sracka roku v jakekoli kategorii. Dementne zpracovany pribeh, otresna kamera a to nasviceni? WTF? Trapna hudba tlaci ty emoce az z paty a ja zvazuji zalobu za tyrani zvirat a divaku. Ty "nahodne prirodni" scenerie a vykonstruovane dejove linky nemajic nic spolecneho s prirodou. A ve chvili, kdy se objevi krecek zabijak, vyjici v uplnku, mi prdly nervy a vypinam TV. Nevermore. Jde videt, ze nekterym lidem ta karantena opravdu vlezla na mozek a ja jen nechapave kroutim hlavou a ptam se: proboha proc takove dilo nejenom vzniklo, ale dokonce bylo vypusteno do eteru? ()

Reklama

kery- 

všechny recenze uživatele

Neobyčejně pojatý dokument, který svým zpracováním nemusí být úplně pro každého. I přesto, že očekáváné krásné záběry na roztomilá zvířata a úžasnou přírodu dostanete, tak je to pojaté úplně jinou formou a každý díl je spíše až pohádkové vyprávění o cestě vybraného zvířete, která je ve většině případů jen těžko uvěřitelná, ale přeci jen by klidně i mohla taková být. Určitě to nelze posuzovat jako "dokument" (jak to prezentuje samotný Netflix), protože ani tvůrce se nijak netají tím, že je to pseudo dokument natočený na jeho dvorku během karantény za použití zeleného plátna, navíc v rekordním čase. Pro mě je to ale příjemný, originální počin, který snad ani nemá podobnou konkurenci. Jediná a obrovská vada na kráse je ta, že podle traileru holt každý čekal něco jiného (ostatně, hodnocení na IMDB hovoří za vše) ()

Lina 

všechny recenze uživatele

Sbírka hraných příběhů se zvířaty. Není to sice žádný dokument jako Miminka v divočině, ani realisticky pojatý příběh jako Vydrýsek nebo Méďové, jestli ale hledáte něco pro děti 5+, zkuste (i když pro ty malé raději až od druhého dílu). Seriál má dostatečný spád na to, aby je zaujal. Roztomilé zamilované létající veverky, domácí křeček na ulici a sova v noře na golfovém hřišti jsou určitě zajímavější než stokrát okoukaní pejsci a kočičky. K tomu akce, kdy jde každou chvilku o život, což už se dost blíží realitě, zvlášť v dílu o myšce. V tom taky najdete s ohledem na děti vcelku nenápadně a jemně přisunutou myšlenku, že zvířata prostě potřebují jedno druhé jako potravu a že je to tak v přírodě v pořádku. ()

Smejki 

všechny recenze uživatele

Vyloženě odpudivá a amatérsky manipulativní a vylhaná sbírka pseudopohádek, kterou Netflix z mně neznámého důvodu řadí mezi dokumenty. Znáte takový ty myslivecký večerníky, kde se natočí pár náhodně se pohybujících zvířat a smyslí se k tomu nějaký základní příběh, aby bylo co říkat? Tak tohle je to samý na koňský dávce heroinu říznutýho savem. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama