Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při návštěvě muzejní výstavy o starověkém Římu si Homer a Marge sami sebe představí jako ambiciózní Římany... (TV Prima)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa veľmi slušný diel, ktorý by sa nestratil ani v tých najlepších sériách. Obézeus verzus Bartigula, to znie skutočne monštrózne a monštrózne to skutočne aj je. Ale ako to tak chodí, aj tak treba za všetkým hľadať ženu. Uvítal by som aj "božské" pokračovanie, len tí rímski Bohovia sú už z reality natoľko znudení, že prepli program. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné se stalo skutečným a i v 32. sérii přišel hned zkraje díl, kde jsem vůbec neváhal nad plnou palbou. Nikdy mě v Simpsonech ty historické alegorie příliš nebraly, tahle římská se ale povedla na jedničku. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Barticulova vláda v Římě má odkazovat na některá rozhodnutí Donalda Trumpa jako tehdejšího prezidenta Spojených států amerických, včetně obviňování cizinců a budování velké zdi, aby jim zabránila ve vstupu do USA. (G....)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Když císař Quimbus jmenuje do senátu koně, jde o narážku na legendu, podle které římský císař Caligula ze svého oblíbeného hřebce učinil zákonodárce. (G....)

Reklama

Reklama