Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Diskuze

Rosselanor

Rosselanor (hodnocení, recenze)

Stallone

Hele, nechceš si zvolit jinou pózu? Jeden Psychor na tak malou sajtu je ažaž, a nevím, proč tyhle voly musejí vyžírat vždycky horory. Co třeba stát se expertem na české porevoluční komedie?

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Musím sa priznať pri druhom sledovaní už som nebol taký dosrany ale som neskutočne nadšený aký nekompromisný tento horror je k svojim postavám to sa proste len tak nevidí.kedy len vznikne niečo podobné !?

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

oLí

Ahoj příteli, dlouho jsem tu nebyl, ale jako velký filmový znalec se dívám pravidelně. S mojí krásnou přítelkyní (modelkou) dáváme k filmu vždy občerstvení. Jak rád vzpomínám, jak jsem v kině jedl kuřata, opečené bagetky a pil chlazené coca Coca-Coly. Přeji ti krásné prožití vánočních svátků a hezkého Silvestra. Snad se jednou doba, kdy sem zase budu chodit vrátí.

na příspěvěk reagoval Rosselanor

Uživatel Stallone smazal svůj příspěvek.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Tak som konečne tento horror videl .topka neskutočne temne porovnal by som to dokonca s hereditary čo sa týka nekompromistnosti k hlavným postavám ..z lakaciek som dostal skoro ibfarkt

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Stallone

Plná huba reči ale stavil by som sa že oproti riccimu si nevidel ani pätinu z toho čo on tak si nechaj tie múdrosti pre seba

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Tohle mi sedlo. Povedená duchařina, lekačky většinou fungují, několik scén fakt dobrých a jedna velmi dobrá. I když koncept není nijak překvapivý, vývoj událostí pár překvapení přinese. Slušné.   

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Filmovému hororovému žánru se věnuji 30 let. Vím o něm úplně všechno. Sám chci do 5 let horor natočit. K tomuto snímku jen velmi krátce. Zajímavý film o čarodějnici, který bych ale točil víc podle skutečnosti než jako scifi. Nějakou tu svoji lekačku si tam najde každý. Hodnoceni přesně mezi 3-4. Lepší 3 za ty snové představy, mouchu v uchu, což působí spíš parodicky. Jinak horor doporučuji.

na příspěvěk reagoval lukasK1995, oLí

Reklama

Reklama