Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim (Miles O´Keeffe) býval hvězdou policejního sboru. Poté, co bankovní lupiči zabili jeho ženu a dceru, odešel psychicky zlomený do divočiny, kde žije poustevnickým životem. Po několika letech mu však vrazi jeho rodiny znovu vstupují do života. Prchají do Kanady přes zasněžené lesy a Jim se vydává ulovit škodnou. (J.Connor)

Recenze (3)

raduna01 

všechny recenze uživatele

Policistovi Jimu Parandinimu (Miles O´Keeffe) povraždí rodinu. Stane se z něj samotář a v horách chce strávit zbytek života. O několik let později se titéž zločinci rozhodnou vyloupit banku. Uvědomí si , že je čas na pomstu a využije svých schopností a jednoho po druhém je likviduje. Film natočil Fred Williamson, který si střihl i roli šerifa Mantee. ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně i místy docela zábava, Miles klasicky slabomyslně čumí a Freďák se producíruje jak mistr světa a do toho banda vtipných hrdlořezů. Asi by to bylo i na tři, ale zúčtování, k němuž celý film směřuje, je nepříliš nápadité a hlavně krutě krátké a předcházející sáhodlouhá pasáž je jen mdlá předehra. Akční film, byť béčkový, si prostě představuju trochu nabušenější. ()

Reklama

Reklama