Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

cariada 

všechny recenze uživatele

Další šílený horor kombinovaný s komedií. Jakýsi mimozemští slimáci se dostávají lidem do těla a stávají se znich zombi. Jsou tu dva kamarádi takový podprůměrný kluci jeden z nich je o berlých. Druhému se líbí hezká studentka ,kterou ale má v merku jistý frajírek. Naštěstí (jak jinak) dívka brzy pozná kdo je ten praví a s kým má chodit. Jenže zombici se rozrůstají a je třeba je zastavit. Kdo jiný se jim postaví než hlavní hrdina.... ()

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne pobavilo, a hodně. Ani jako béčko se to sice neblíží geniálním dílům jiných režisérů, ale pevně věřím, že účelem bylo pobavit, což se povedlo dokonale. Černobílý prolog byl dle máho názoru naprosto zbytečný, ale mimozemšťaní-miminka k popukání. A pak se to rozjelo. Dvě středoškolské ucha snažící se zabodovat u slečen, v jejichž kolejním sklepě se zrovna náhodou nachází přepravka plná lidských mozků, když se objeví slimáci měnící živé bytosti na zombie z vesmíru. Pak už jen stačí drsný detektiv s komplexy z mládí a plamenomet, ke kterému hlavní hrdina přijde jako slepý k houslím a zábava může začít. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dominantným ťahačom je samozrejme neopakovateľná osemdesiatková atmosféra. Že sa hlavná ženská postava volá Cronenbergová je príjemný, aj keď možno až príliš okatý odkaz pre fanúšikov. Ale rozhodne lepší ako žiadny. Film v každej scéne pôsobí dojmom, že sa už už poriadne rozbehne, pričom skutočne sa tak udeje až pri vydarenom finále. Skrátka som mal dojem, že tu toho všetkého mohlo byť predsa len o chlp viac. S Night of the Creeps ma nespája žiadna "VHS nostalgia", čomu nakoniec zodpovedá aj hodnotenie, ale takisto pochopenie pre hard core fanúšikov. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker v tomhle mišmaši padesátkových monster hororů a osmdesátkových teenagerských komedií dává od začátku do konce vehementně najevo, jak moc velký fanoušek béčkových sci-fi hororů je. Ale místo toho, aby si více pohrával s žánrovými konvencemi, tak spíše jen vrší jeden filmový odkaz na druhý, a někdy je toho až příliš (každá druhá postava je tu pojmenovaná podle nějakého hororového režiséra apod.). Pro fanoušky tehdejších hororů je to ale příjemný návrat do minulosti. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jojo, tohle jsem myslím kdysi viděl. Ale až tak moc dobře si to nepamatuju. Vím, že je to o nějakejch potvorách, který někdy v minulosti se dostanou na zem a vlezou (ústy) do nějakýho člověka, kterej je náhodou na čtyřicet let zmrazen. No a pak je omylem rozmrazen a potvorky se začnou množit a postupně zamořujou celou místní univerzitu. Kdykoliv totiž vlezou někomu do mozku, změní ho na opravdu chutně vypadajícího zombíka a ovládají ho. A dva studenti si to uvědomí včas a snaží se školu zachránit. A ty lidi teda samozřejmě taky. Nakonec se jim podaří tuhle "epidemii" zastavit, i když jak to v hororových nezávislákách (béčkách) osmdesátých let bývá, nepodaří se jim to docela, o čemž nás přesvědčí docela nečekanej poslední záběr filmu. Celkem se to dá, a když vezmu, že jsem to viděl někdy když mi bylo jedenáct, docela se mi to líbilo. Já tehdy vůbec měl zvláštní choutky. Ve věku od čtyř do dvanácti jsem viděl skoro všechnu hororovou produkci, která se sem dostala (v letech 88-95). A některý lepší snímky i víckrát. A tohle se mi líbilo a nebál jsem se toho, takže to asi moc horor nebude. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)

Reklama

Reklama