Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Recenze (99)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jak já tyhle béčka miloval. Klasická bad B-movie se špatnými triky a prostým dějem, ve kterých je neradno přemýšlet. A tenhle kousek je obzvlášťe povedený. No, posuďte sami: GET OUT OF THE HOUSE. GET OUT OF THE HOUSE. GET OUT OF THE HOUSE, NOW! Fucking brilliant. ;) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Takovýhle styl jsem přesněěě chtěl! Super dialogy, sympatické obsazení, super masky, zábavný příběh a drsný Atkins co hlásí ,,mám jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Ta dobrá zpráva je, že vaši kluci už dorazili" ,,a ta špatna?" ,,jsou mrtvý". Naprostá bomba a ukojila mé choutky. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další chutnej úlovek ze silných let osmdesátých, úlet, kterej si dokážu nejvíc představit na nějaký domácí párty ( v těch 80.-tých letech se muselo hrozně pařit :-). Už začátek strhne vaší pozornost, ti emzáci byli skvěle ujetí. Kromě mimozemšťanů tu máme i zombíky (mimochodem skvěle namaskovaný), nějaký černý symbionty, ustřelený hlavy, hláškujícího detektiva a dvojici nerdů, co se kamarádí s fešnou brunetkou. A dost možná hodně nečekaný závěr :-) "Dámy, mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou. Ta dobrá je, že přijeli vaši partneři. Ta špatná, že jsou všichni mrtví." (Jedna z těch slušnějších hlášek ;-). Díky Bloodymu za super tip. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, který sice moc nevyděsí, ale zato docela dost pobaví. Zvláště pak zombie zvířátka stojí určitě za pozornost. Herecké výkony jsou stejně zajímavé, jako záběry z dívčích sprch :D. V určitých chvílích však film skutečně trochu nudí, ale jinak je to slušná zábava. Už dlouho jsem se tak nenasmál u zombie filmu, jako teď. Je jen škoda, že z toho nevytřískali tvůrci maximum. I tak jde však o průměrné béčko, které jsem neviděl naposledy! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl jednadevadesátý rok a já se na ten film díval na půjčeném videopřehrávači na ojeté videokazetě s dvacátou kopií filmu s amatérským jednohlasým dabingem, zcela jistě bych to ocenil mnohem více, protože v té době jsme podobné filmy hltali a byli pro nás novinkou. Dneska už ale ten film musím trochu strhat. Prvních 40 minut je čistě odpadových. Hloupá mládež s blbým chováním a debilně-stupidními kecy; všechny možné charaktery na jaké si vzpomenete jsou tady dovedeny skoro až ad absurdum. Zcela určitě alespoň částečně za to může opravdu otřesný český dabing. Trochu se to rozjede až ve druhé půlce, objeví se nějací zombíci a trocha humoru a taky přesně ta atmosféra osmdesátkovejch hororů o mládeži, ta to trochu zachraňuje. Ono to není zase tak moc blbej film, jen je důležité od něj nic nečekat a klidně i první půlhodinu přeskočit. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarená hororová komédia o mimozemských parazitoch, zombíkoch a vybuchujúcich hlavách. Béčková hororová zábava o akú v 80. rokoch nebola núdza. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nejake prerastene vesmirne pijavice spadnu na zem a robia z ludi zombikov. Z toho by mohol byt celkom slusny horor, ale postavy mestecka, ktore je v ohrozeni su neskutocne nesympaticke a tak mi nielenze bolo jedno kto prezije, ale miestami ma aj sralo sledovat osudy tych postav. Technicka stranka je v pohode. Miestami je to solidne krvave a miestami zase roztomilo zastarale. Takisto to ma tu prijemnu osemdesiatkovu atmosferu, ale kvôli fakt otravnym postavam som to mal problem aspon raz dopozerat, takz vysledok je pre mna podpriemerny. 4/10. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Spojení horroru a komedie jak se patří, ve stylu 80. let. Nutno podotknout plno pamětihodných nápadů a celkovou nadsázku snímku. I teď, po tolika letech se na tento film moc rád podívám. Příznačné a ryzí béčko se vším všudy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Videl som to ešte v dávnych dobách, ale pamätám sa na to, ako keby to bolo včera. Pre mňa vtedy ultimatívny horor. Výborné zombie béčko s kvalitnými trikmy a hororovými scénami. A tie slimáčiky...no proste jedna radosť. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Dobre namiesany koktejl zombiciny a klasickej americkej studentskej zapletky ala 80's. Navyse kocka v hlavnej ulohe bola neskutocne pritazliva. Dobry dojem kazia akurat z dnesneho pohladu usmevne masky a triky. Svoj ucel pobavit to vsak splnilo. 70% ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

"Mám pre vás dobrú a zlú správu, slečny! Chlapci dorazili. - A tá zlá? - Sú mŕtvi..." Vcelku zábavné hororové béčko z 80. rokov. Možno viac vtipné ako strašidelné, keďže mi v ňom chýbala výraznejšia gradácia hororového deja a väčší pocit ohrozenia. Film má pomalé tempo, krvavé chvílky napätia s hororovou atmosférou sa strácajú v dialógoch. A pritom Noc husej kože začínala veľmi sľubne (mimozenský odpad, brutálny vrah na úteku...). Záverečná štvrťhodinka však bola riadne akčná a film vytrhla z priemeru. Len škoda, že tí rýchli mimozemskí slimáci a pomalí zombíci nedostali o trochu viac priestoru. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film sa opiera o mimozemský vírus,zombie,vraha zo sekerou,to sú všetko lahôdky aké mám rád pri hororoch a tu je to v jednom balíku.Postavy sa volali po slávnych režiseroch(Carpenter,Raimi)a veľa ďalších a tak režisér je srandista to je jasné.Scenár je nastavený tak,že logikou sa nemá plytvať a ani sa neplytvalo.Sú tu inteligentné a svieže hlášky.Príbeh ma zaujímave a niečim aj výnimočné prvky,hlavne tými vybuchujúcimi hlavami.Masky boli na vysokej úrovni.Len tento film ma lacný look a nezáživné postavy,no a z gore tiež narába opatrne. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Smrť prichádza do vášho mestečka, šerif." Teraz to nemôžete ignorovať, a radšej mi to pomôžte zastaviť. Režisér Fred Dekker, ktorý napísal a zrežíroval tento skvost, dokonale spojil humorne ladené scénky s hororovými a pridal do toho gore efekty. Film je rozhodne napínavý, efekty sú dobré a príbeh pekne celý ten čas odsýpa, čím sa nemôže stať, že nás počas filmu zastihne nuda. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Mno... tahle věc mě jako malýho parchanta minula, a musím říct, že ještě tak před deseti lety by jsem si v tom asi našel mnohem víc než dnes v kristových letech. Přesto film doporučuju i přes jeho nedostatky, a to hlavně v jeho druhé polovině, kdy je setsakramentsky znát totálně nulová tvůrčí invence a hluchých míst je víc než na ušním. Svým způsobem to je klasický teen horor, ale místy tam tvůrci cpou snad drama nebo co kurva a to já fakt nedával. Byť promarněný potenciál, nedopadlo to nejhůř a na dobu vzniku se na to celkem dá ve finále dívat. A přitom to mělo našlápnuto na mnohem vyšší hodnocení. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem přede 27 lety viděl na vhs z půjčovny dosti dobrý trailer a tak mohu po 1. a zcela jistě i posledním shlédnutí prohlásiti pro případné zájemce, jděte do trajleru, páč ten je o 100% lepší a je v něm v podstatě celý film. Průser samoz. je bez debat v tom, že zde nefunguje ani rovina horrorová a už vůbec ne komediální, což je u filmu se zařazením SF/horror/komedie, dosti problém. Takže vítězem, i když drobným, jest žánr SF a na této úrovni to měl tvůrce nechati. Páč nejraději bych dal i 3 za první 2min. (kvůli kterým jsem si to víceméně stáhl, když nepočítám Toma Atkinse) a zvláště za posl. 100 vteřin. Ty jsou supr.;-) A kvůli konci bych 2 bral, ovšem od jiných lidí a jako nekompromisní, nekomediální Rko a bez těch pseudo nemrtvých. Obsazení až na onu vyjímku uvedenou v závorce, je nijaké (hl. student/postava vypadá jako šílená kombinace Angeliny Jolie a negra, vyběleného nehašeným vápnem se žlutozrzavými vlasy) a tak aspoň pobavilo, že většina studentek (které nikdy neuvidíte studovati, snad až  na 1 s velkými okuláry, která asi v náhlém pominutí smyslů, sáhla po knize) vypadá min. na 35-40, což není výtka, jen ironické konstatování. Za to zde uvidíme slušný počet scén s česáním, malováním a oblékáním, takže z 50% to vypadá jako magazín o stylingu. Ufouni samotní vypadali fakt pitomě s těmi jejich xichty a holými prdelemi (to musíte vidět), tak aspoň ta loď stála za to. Zvenku samoz. Napsal bych o ní více, ale to už by byl kazič.;-) Minimum krvavých efektů. Když už se moc nezasměji, tak chci aspoň toto. No...smůla. Vesmírní slimejši jsou sice efektní, ale moc rychlí, takže si jich lačný divák, moc neužije:( A asi jediná vážná scéna jest ta, když hl.postava poslouchá vzkaz od svého kámoše. To nebylo zlé. Ale je to dosti málo. No, v každém př. jsem to měl v plánu desítky let, tak mám konečně pokoj, hehe. Naštěstí o rok později vznikl o dost lepší (taky co není) The Hidden a bez těch zde stejně nefunkčních srandiček. Trochu jsem se uchechtl, asi 2x a lekl též 2x a to jen u kočky a psa. Ironie. A nejlepší hláška? Zřejmě ta, kterážto je citována i v Search of Darkness: ,,Dobrá zpráva. Vaši partneři už dorazili. A ta špatná? Jsou mrtví´´. :)) P.s. takže mi nakonec z toho stejně zůstane výborný monolog z onoho traileru.... ,,Lezou všude kolem vás. Nad vás...pod vás...a nakonec......do vás´´. A o tom pochybuji, že je od Dekkera. Aspoň že pobavil popisek distributora a fakt, že D.C.  je o 3min. kratší.:))) ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Skvelá nostalgická 80´s klasika, natočená s citom a nadšením. Efekty sú na úrovni, girls pekné, hrdinovia sympatický a Tom Atkins ako hláškujuci policajt je naozaj super. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker v tomhle mišmaši padesátkových monster hororů a osmdesátkových teenagerských komedií dává od začátku do konce vehementně najevo, jak moc velký fanoušek béčkových sci-fi hororů je. Ale místo toho, aby si více pohrával s žánrovými konvencemi, tak spíše jen vrší jeden filmový odkaz na druhý, a někdy je toho až příliš (každá druhá postava je tu pojmenovaná podle nějakého hororového režiséra apod.). Pro fanoušky tehdejších hororů je to ale příjemný návrat do minulosti. ()

Reklama

Reklama