Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Recenze (99)

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Výborný začátek, po černobílém úvodu už to začalo být nudné a nic moc se nestane až ke konci... určitě oceníte zombie psa a kočku. Jenom škoda, že ty mimozemštany nezapojili trochu víc. Český dabing je příšerný doporučuju vyhnout se dabované verzi velkým obloukem. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Je to krávovina, o tom žádná. Ale je podaná s dostatečnou nadsázkou, morbidním humorem a především zábavně. Neustále se balancuje na hraně mezi hororem a komedií a myslím, že je to vyrovnaný tak akorát, samozřejmě s přihlédnutím na rok výroby. A co mě bavilo nejvíc je, že tenhle film je prošpikovanej odkazy na kultovní horory a jejich tvůrce. A navíc se tu snažili narvat trochu od každýho subžánru. Takže by se dalo říct, že tohle béčko skládá hold svým úspěšnějším kolegům, no a proč ne, mě to rozhodně bavilo. ()

Ikedar 

všechny recenze uživatele

Na Halloween pre dobrú atmosféru je to celkom fajn retro oddychovka. Má to super hlášky, postavy sú fajn, najmä potom Detektív Cameron, ale musím sa priznať, že mi to často prišlo akési toporné. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Průměrný sci-fi béčko let osmdesátých. Začátek s těma gumovýma ufonama byl docela dobrej, ale pak se to trošku pokazilo, od chvíle kdy hoši otevřeli mrazák to už nebylo ono. Dost se kecalo a sem tam nebyla nouze o vtipnou hlášku, ale monstráci se omezili jen na nějaký divný slimejše a zombíky z nichž jen pár stálo za to a většina se do záběru dostala jen ve chvíli kdy jim ten nebo onen ustřelil hlavu. Na to že je to dílo let osmdesátých tak se tvůrci moc nevytáhli a nevytěžili z daného tématu všechno. Takhle jen celkem zábavný průměr - 60 % ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Jedna z bezvadných osmdesátkových scifi horor komedií. Moc se mi líbilo zpracování, hnusní paraziti napadající lidi,kteří se proměňují v zombie. Sem tam nějaká lekačka a i nechuťárna, ale především příjemná zábava v duchu osmdesátek. Já takové filmy miluju, takže pro mně požitek. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Nehorázně nudná zbytečnost co jsem v poslední době viděl. Všechny věci co tam jsou naprosto nevyužity, třeba ta zombie kočka, sekačka, ten konec. Gore na hovno. A dívat se na toho retardováného hlavního hrdinu bylo zatrest. Jestli máte rádí Zombie tak na tohle se rozhodně nedívajte tohle strašně smrdí! ()

montel 

všechny recenze uživatele

Z vesmíru přiletí na Zemi podivná věc, ve které se ukrývá slimák napadající lidské mozky. Své o tom brzy zjistí parta mladých lidí, studujících na zdejší střední škole. Postupně se začínají jeden po druhém měnit v žijící mrtvé a začínají napadat zbytek přeživších...Další z řady hororů zlaté éry 80. let, která kralovala VHS-kám a videopůjčovnám. I po tolika letech mě Noc husí kůže dostatečně pobavila, dokonce i masky byly chválihodné. Mix sci-fi a zombie. Jedna ze skrytých perel hororového žánru. 70% ()

mlock 

všechny recenze uživatele

Velice slaboučké, nechápu to vysoké hodnocení. Pár vtipných hlášek a momentů, dobrý výkon podal akorát Tom Atkins jako polda, jinak přehlídka klišé, retardi z americké střední, jejich bratrstva a vygumovaný bárbíny. Většina studentů měla mozky v horším stavu než zombíci. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný neimponující hororový snímek na jedno kouknutí. Kdysi jsem to měl půjčené z videopůjčovny a už jako školáka mě to docela zklamalo. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Turbo slimáci? No, zase něco nového. Tak takovéhle rande tu ještě nebylo. Vlastně to ani není jako noc oživlých mrtvol. To je alespoň zábavné. Nebýt zde té holky, asi by to hodnocení ani nebylo tak vysoké. Dochází zde k neuvěřitelně stupidním situacím. Zombie, ale ovládané cizím parazitem. Pěkná blbost i ten závěr. Hvězdiček 1 ()

Depešák

všechny recenze uživatele

Mám dvě zprávy:Jedna dobrá jedna špatná...Dobrá je že vaši mládenci sou tady a ta špatná,jsou všichni mrtví! Cool scény:Kostlivec se prosekává do obývaku paní domácí a odpálení sklepa s červama i s detektivem ()

Reklama

Reklama