Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Smrť prichádza do vášho mestečka, šerif." Teraz to nemôžete ignorovať, a radšej mi to pomôžte zastaviť. Režisér Fred Dekker, ktorý napísal a zrežíroval tento skvost, dokonale spojil humorne ladené scénky s hororovými a pridal do toho gore efekty. Film je rozhodne napínavý, efekty sú dobré a príbeh pekne celý ten čas odsýpa, čím sa nemôže stať, že nás počas filmu zastihne nuda. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že je to dosť hlúpy film,ale svojím spôsobom je to zábava ako stvorená na oddych.Niektoré scény vzbudzovali úsmev,napríklad mladé dievča s plameňometom v ruke.Začiatok filmu bol ale naozaj dobrý,čiernobielo v roku 1959.Je to taký typický teenagersky horror 80-tich rokov,v tých rokoch vzniklo dosť hodne takýchto filmov triedy B.Je to aj horror,aj scifi a určite aj komédia. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem přede 27 lety viděl na vhs z půjčovny dosti dobrý trailer a tak mohu po 1. a zcela jistě i posledním shlédnutí prohlásiti pro případné zájemce, jděte do trajleru, páč ten je o 100% lepší a je v něm v podstatě celý film. Průser samoz. je bez debat v tom, že zde nefunguje ani rovina horrorová a už vůbec ne komediální, což je u filmu se zařazením SF/horror/komedie, dosti problém. Takže vítězem, i když drobným, jest žánr SF a na této úrovni to měl tvůrce nechati. Páč nejraději bych dal i 3 za první 2min. (kvůli kterým jsem si to víceméně stáhl, když nepočítám Toma Atkinse) a zvláště za posl. 100 vteřin. Ty jsou supr.;-) A kvůli konci bych 2 bral, ovšem od jiných lidí a jako nekompromisní, nekomediální Rko a bez těch pseudo nemrtvých. Obsazení až na onu vyjímku uvedenou v závorce, je nijaké (hl. student/postava vypadá jako šílená kombinace Angeliny Jolie a negra, vyběleného nehašeným vápnem se žlutozrzavými vlasy) a tak aspoň pobavilo, že většina studentek (které nikdy neuvidíte studovati, snad až  na 1 s velkými okuláry, která asi v náhlém pominutí smyslů, sáhla po knize) vypadá min. na 35-40, což není výtka, jen ironické konstatování. Za to zde uvidíme slušný počet scén s česáním, malováním a oblékáním, takže z 50% to vypadá jako magazín o stylingu. Ufouni samotní vypadali fakt pitomě s těmi jejich xichty a holými prdelemi (to musíte vidět), tak aspoň ta loď stála za to. Zvenku samoz. Napsal bych o ní více, ale to už by byl kazič.;-) Minimum krvavých efektů. Když už se moc nezasměji, tak chci aspoň toto. No...smůla. Vesmírní slimejši jsou sice efektní, ale moc rychlí, takže si jich lačný divák, moc neužije:( A asi jediná vážná scéna jest ta, když hl.postava poslouchá vzkaz od svého kámoše. To nebylo zlé. Ale je to dosti málo. No, v každém př. jsem to měl v plánu desítky let, tak mám konečně pokoj, hehe. Naštěstí o rok později vznikl o dost lepší (taky co není) The Hidden a bez těch zde stejně nefunkčních srandiček. Trochu jsem se uchechtl, asi 2x a lekl též 2x a to jen u kočky a psa. Ironie. A nejlepší hláška? Zřejmě ta, kterážto je citována i v Search of Darkness: ,,Dobrá zpráva. Vaši partneři už dorazili. A ta špatná? Jsou mrtví´´. :)) P.s. takže mi nakonec z toho stejně zůstane výborný monolog z onoho traileru.... ,,Lezou všude kolem vás. Nad vás...pod vás...a nakonec......do vás´´. A o tom pochybuji, že je od Dekkera. Aspoň že pobavil popisek distributora a fakt, že D.C.  je o 3min. kratší.:))) ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker v tomhle mišmaši padesátkových monster hororů a osmdesátkových teenagerských komedií dává od začátku do konce vehementně najevo, jak moc velký fanoušek béčkových sci-fi hororů je. Ale místo toho, aby si více pohrával s žánrovými konvencemi, tak spíše jen vrší jeden filmový odkaz na druhý, a někdy je toho až příliš (každá druhá postava je tu pojmenovaná podle nějakého hororového režiséra apod.). Pro fanoušky tehdejších hororů je to ale příjemný návrat do minulosti. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další chutnej úlovek ze silných let osmdesátých, úlet, kterej si dokážu nejvíc představit na nějaký domácí párty ( v těch 80.-tých letech se muselo hrozně pařit :-). Už začátek strhne vaší pozornost, ti emzáci byli skvěle ujetí. Kromě mimozemšťanů tu máme i zombíky (mimochodem skvěle namaskovaný), nějaký černý symbionty, ustřelený hlavy, hláškujícího detektiva a dvojici nerdů, co se kamarádí s fešnou brunetkou. A dost možná hodně nečekaný závěr :-) "Dámy, mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou. Ta dobrá je, že přijeli vaši partneři. Ta špatná, že jsou všichni mrtví." (Jedna z těch slušnějších hlášek ;-). Díky Bloodymu za super tip. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)
  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)

Reklama

Reklama