Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadsko-americký snímek režiséra Wiliama Deara vypráví o novém učiteli, který nastoupil do Fallbrook Middle School. Je klidný. Je okouzlující. Je nekonvenční. Studenti ho milují a kolegové obdivují... jedině Matt Warner, který učí biologii a prahne po titulu Učitel roku, ho nemůže vystát. Warnerův otec tenhle titul získal třiačtyřicetkrát po sobě a teď je konečně řada na Mattovi. Jenže nový kolega Mr. D by mohl nepříjemně zamíchat kartami, vždyť i pro Warnerova synka je ideál. Proto se rozhodne protivníka zadupat do země a přitom odhalí nečekané tajemství. Hrají David Paymer, Ryan Reynolds, Kate Vernonová a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

sta 

všechny recenze uživatele

Na dětskou komedii autoři zvolili poměrně vážný téma, ale celkem to ustáli všichni zúčastnění a až na značnou předvídatelnost...no, dalo se :) ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tak u tohodle filmu jsem se nečekaně docela pobavil a kdo na tom má hlavní zásluhu - no přeci vynikající Ryan Reynolds, o němž jsem si moc nemyslel, ale v tomhle filmu mi přišel opravdu dobrej (jako komik je vážně hustej) a tak on má 95% podíl na tom, že mě to zabavilo. Slušná komedie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds se poprvé pokusil opravdu hrát a nejen se pitvořit a celkem se mu to i povedlo. Příjemná podívaná, která nenadchne ale ani neurazí. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film len ukázal, ako môže ľudský duch ľudí inšpirovať a ako môžete nájsť inšpiráciu v ľuďoch, u ktorých by vás nenapadlo ich nájsť. 6/10 ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Ak by som aj ja nebol učiteľom, možno by mi ten film toľko nedal, ale keďže ním som a snažím sa byť takým, akým je práve Mr. D, bola to lahoda sledovať. Práca učiteľa je naozaj niekedy ťažká a pre decká je učenie sa nudné, preto ich vždy poteší úplne iný prístup od učiteľa, voľnejší, kreatívnejší. Nie je síce vždy pravda, že žiaci počúvajú s takým kľudom ako to tu bolo znázornené:), ale už len kvôli tomu aký odkaz ten film nesie a aké veľké srdce má, si zaslúži maximálne hodnotenie. No a Ryan Reynolds je tu prvotriedny, bez debaty. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 7/10. ()

Reklama

Reklama