Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddychově laděný a vtipně napsaný příběh. Hrdinou je mladý talentovaný houslista Kuba Brenner, jenž pomáhá poněkud nesmělému příteli Oskarovi získat první milostné zkušenosti. Proto společně s ním využije mnohoslibné nabídky služeb Agentury pro muže. Při "opojném" večeru s dvěma dívkami ve vypůjčeném bytě, oba mladíci zjistí, že na tuto akci nebyli dostatečně finančně připraveni. V nouzi se u dohazovače Bolce dočasně vykoupí drahou soškou a později se tuto cennost Kuba pokusí získat zpátky. Vybere si ten nejméně vhodný okamžik: ocitá se v bytě místního mafiána ve chvíli ozbrojené výměny názorů dvou gangů. A jako by toho nebylo dost, ve vzniklém zmatku se ztratí i pořádný balík peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Miniaturní roli raketýra Šediváka ztvárnil bývalý boxer Krzysztof Kosedowski, mimo jiné držitel bronzové medaile v muší váze z LOH 1980 v Moskvě a čtyřnásobný mistr Polska. (ČSFD)
  • Neurológa, ktorý ošetruje Gruchu (Miroslaw Zbrojewicz) po prestrelke si zahral Jakub Sienkiewicz, ktorý je primárne hudobník - gitarista, ale doteraz pôsobí aj ako neurológ. Venuje sa liečbe Parkinsonovej choroby. (tiradentes)

Reklama

Reklama