Reklama

Reklama

13 posterunek

(seriál)
Polsko, (1997–1998), 18 h 45 min (Minutáž: 25–30 min)

Kamera:

Andrzej Ramlau

Hrají:

Cezary Pazura, Aleksandra Woźniak, Marek Perepeczko, Marek Walczewski, Ewa Szykulska, Joanna Sienkiewicz, Paweł Burczyk, Piotr Zelt, Agnieszka Włodarczyk (více)
(další profese)

Epizody(41)

Obsahy(1)

Komediální seriál o skupince policistů, sloužících na pověstném 13. oddělení. Jednotlivé díly tvoří uzavřené případy a dějově na sebe nenavazují. 13. oddělení je totiž místo, kde se může stát cokoliv - a kde se to také děje. Ale ať už se bdělí příslušníci setkají s jakýmkoliv problémem, vždy jej briskně a s bravuritou sobě vlastní zamotají ještě víc ...pardon, vyřeší. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi polsky sitcom co jsem kdy videl. Na to ze vlastne kazdy narod mel svuj sitcom o policistech je tenhle opravdu vyjmecny. Pripoustim ze netnou nosnou vlnou je hlavne herec Cezary Pazura ale i ostatni meli sve nezapomenutelne hlasky. Jedno je ale velice smutne a to to ze to neni pro kazdeho je to polsky a tudiz je nepravdepodobne ze by se to u nas nekdy objevilo. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Na tuhle šílenost jsem kdysi čirou náhodou narazila na jednom polském kanálu, a přestože má polština není nijak světoborná, docela jsem rozuměla a... docela jsem řvala smíchy - chci to vidět znovu! Aspoň jeden díl, sakra! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé epizódy si netrúfnem hodnotiť, pretože som ich nevidel všetky, ale kedysi dávno náš videorekordér nahrával každú časť, na ktorú sme si spomenuli a v tínedžerskom veku som sa na príbehoch o policajtoch z 13 okrsku bavil celkom slušne a nakoľko poľština mi nie je príliš vzdialená tak sa na ich príbehoch dalo pobaviť celkom solídne. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný komediální seriál z prostředí policejní stanice. Cezary Pazura je neuvěřitelný, bez obav by si mohl podat ruku s Jimem Carreym. Maciej Ślesicki je maximalistický režisér, který hercům nic nedaruje. Mnohdy je vidět, že se herci skutečně překonávají. Vzniká tak šílená zábava. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

To o čo sa snažia momentálne slovenský "Profesionáli" som už pred 10 rokmi videl práve v Poľsku v 13 posterunku. Czarek Pazura je ale v tomto seriály o dosť lepší než jeho slovenský kolega Bathany. Jeden zo seriálov ktorý som sa snažil nedať si ujsť. ()

rossi001 

všechny recenze uživatele

na tomhle serialu jsme vyrostl kdyz mi bylo 16.Moc lidi z meho okoli pro neho nemelo pochopeni. Ja se u toho valel smichy o sto sest :-) tehda to vysilal Polsat a kdyby si to nekdo chtel pripomenout uz to dal nekdo na youtube.. ()

ferika 

všechny recenze uživatele

Je to tak trafene, az je to uzasne. Raz za rok si to musim pustit, aby som v dobe dnesneho natlaku a cenzury totalne nezblbol. ()

Reklama

Reklama