Reklama

Reklama

Host

Trailer 1

Obsahy(1)

Během koronavirové krize se šest kamarádů z nudy rozhodne zkusit přes videohovor vyvolávání duchů. Jedna z kamarádek má známou – médium, kterou do videohovoru přizve a s jejíž pomocí chtějí duchy vyvolat. Zpočátku jde o nevinnou zábavu, když si ale další z kamarádek vymyslí příběh o mrtvém kamarádovi, pozve tím nevědomky do našeho světa démona. Postupně se jednotlivým účastníkům videohovoru začínají dít podivné věci a skupina kamarádů si pomalu uvědomuje, že začíná jít o život. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4/10). Jsem vděčný za tak krátkou stopáž, protože mě tento horror nijak neoslovil.. Bylo něco na způsob Paranormal Activity a já takovéto horrory příliš nemusím.. Jsem vděčnější, když herci stojí tváří v tvář něčemu hmatatelnému a ne nějakému démonovi. Takže za mě dost slabý průměr.. Párkrát jsem se lekl, ale nebylo to nic převratného z čeho bych se v noci bál na záchod.. Více mě letos bavil například - The Rental ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, kdy naposled jsem byl fakt posranej u hororu a nic konkrétního mě nenapadá. Tady sice klasicky prvních 15 minut musí člověk přežít "nutný úvod" a všudypřítomné slepičení hlavních krajně nesympatických protagonistek, ale pak už se začnou dít věc - tu odlítne sklenička, tam jebne židle o zeď, onde jebne židle o zeď společně se sedící uživatelkou - jako fakt dobrý. Z minima se zde vytěžilo max a jsou tu momenty, které patřily k tomu nejlepšímu třeba v paranormálních aktivitách ...................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Partička kamošiek (a jedného kamoša) počas karantény usporiada ZOOM videokonferenciu. Keďže sa tak trochen nudia, skúsia sa s pomocou astrálnej sprievodkyne pozhovárať s nejakými duchmi. Formát filmu sa prispôsobuje zvolenému technickému spojeniu. Všetko sa odohráva na piatich, či šiestich obrazovkách (niektorí účastníci sa z rôznych dôvodov občas odpájajú). Dĺžka stredometrážneho filmu zhruba zodpovedá povolenej dĺžke jednej konferencie zdarma (škoda, že sa tvorcovia nevošli do dnes povolených 40 minút - výsledok mohol byť ešte o trochu viac cool). Spočiatku pohodová atmosféra naberá zvláštne grády. Po pár ľakačkách sa účastníčky rozhodnú duchovnú párty ukončiť. Bubákovi sa však strašenie zapáčilo a zjavne nemá dosť. Telekonferencia pokračuje. Fajné vychytávky v horore, ktorý vďaka necelej hodine nemá šancu začať nudiť, a to napriek príbehovo chatrnému, no zato ľakaco výživnému scenáru. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa čudujem tunajšiemu hodnoteniu. Host je úplne obyčajný cam footage horor, ktorý do tohto podžánru nepriniesol absolútne nič nového. Podobných filmov, a navyše s lepším príbehom (thriller Cyberbully, thriller Searching, horor REC + malé guilty pleasure horor Unfriended a pod.) je naozaj habadej. Hlavné hrdinky si okrem toho nezískali moje sympatie a jump scare scény sa v ničom nevymykali od normy. Skôr boli pod jej úrovňou. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, které bylo stvořeno za covidové krize. Musím uznat, že tyto webcam flicky moc nemusím, ale zrovna Host mě dokázal velice příjemně polechtat na šourku. Velikým plusem filmu je stopáž, která je dost krátká na to, aby úplně vynechala část, kde se divákovi představují postavy a nevydává žádné zbytečné informace navíc, jako kdo s kým souloží atd. Jedeme hned od začátku a po chvíli se začínají dít hodně nepříjemné věci. Přiznám se, že dlouho jsem neměl tendenci zavírat oči a to se u filmu nebojím skoro vůbec. Samotná atmosféra by se dala krájet virtuálním nožem a nápadů zde najdeme taky dost. Kadence lekaček není tak častá, ale samotné provedení je už tak dost temné. Už jen za snahu a nápad si tohle zaslouží plný počet ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Keďže natáčanie prebiehalo počas lockdownu, herecký ansámbel sa musel spoľahnúť na seba samých od svetiel, kamery, zvuku, make-upu, či kaskadérskych kúskov. Herci sa taktiež zúčastnili virtuálneho workshopu v ktorom sa učili praktické hororové efekty ako napríklad: dvere, ktoré sa pohybujú samé od seba, alebo ako dosiahnuť, aby veci padali z políc. (drake31)
  • Mená postáv vo filme sú taktiež skutočné mená všetkých zúčastnených herečiek a hercov. (drake31)
  • Herecké obsadenie je zložené z blízkych priateľov a spolupracovníkov režiséra Roba Savagea. (drake31)

Reklama

Reklama