Reklama

Reklama

The Comey Rule

(seriál)
Trailer 1

Epizody(2)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (13)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Amerika vstupuje do nové éry. Můžeme doufat, že je to éra sjednocení a umírněnosti. Ale prošla si hloupým a irelevantním peklem. A Comey Rule to ukazuje ve skvělém světle. Ve světle, které ale mnoho lidí může nazvat jako falešné a nepřesvědčivé, jelikož jde o subjektivní pohled na svět. Asi záleží čemu kdo rád uvěří. Faktem asi je, že tomu minimálně uvěří každý, kdo si dá tu práci a pár hodin věnuje objektivnímu a faktickém zjišťování informací okolo Trumpa. Takže bylo toto lehce uvěřitelné i pro mě. Jednou se zřejmě plná pravda ukáže a lidé, kteří mluvili o lžích se snad stanou pochybná skupina překrucující fakta. Pokud věříte obsahu, pak už si jenom můžete příjemně užít, to co se odehrává i v rámci kvalita. Která tu určitě je. Seriál disponuje skvělými hereckými výkony skvělého obsazení. Do toho vidíte, jak režisér si v rámci své vize autorského díla vymazluje každý záběr a zjednodušuje vám koukání na jeho větší film. Mnoho pasážích se už může zdát zbytečně emočně vyhrocených, ale zase některé fungují na vyrovnaném principu spolu s dokonalou hudbou. I když hodně lidí bude tvrdit opak, Comey Rule jsme si snad ani letos nezasloužili, ale potřebovali jsme ho. Ať budeme chtít cokoliv zpochybňovat, stále tu je neuvěřitelný otisk dobře natočeného díla. Na konci roku vychází nejen něco, co je dobře natočené, je to i dobře odvyprávěné a je to jednoduše skvělé. Stačilo si počkat deset měsíců. ()

kkarx odpad!

všechny recenze uživatele

Filmu, který vypravuje pravý opak reality se nedá dát nic jiného než odpad. Smutné, že tomu ještě někdo věří. Ruský hoax si zaplatili Demokrati a FBI jim v tom v čele s Comeym pomáhala. Ironicky si FBI zaplatila své ruské "informátory" dodávající jim lživé informace, takže nakonec oni spolupracovali s Rusy.... Vůbec FBI je dnes totálně zdiskreditovaná, když přepadává domovy novinářů, kteří stojí proti Demokratům, viz. Project Veritas. ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Silný politický príbeh, tak trochu nudný, ale maximálne uveríteľný. Pamätám si ako to v predvolebnej kampane a aj počas samotných volieb vrelo medzi Hillary a Trumpom a bolo zaujímavé vidieť to cele pozadie zo strany FBI. Je to ako odkryvanie druhej strany, lebo každý príbeh má viac rozprávačov a každý ho môže podať inak zo svojej strany. Práve o tom je tá narácia ako je príbeh podaný a tomuto som maximálne uveril. Oceňujem Brendana Gleesona, ktorý je jednoducho skvelý, neskutočne ho mám rád a Trumpa zahral výborne. Občas som sa nudil, no pri tomto žánre, človek nemôže očakávať akciu a scény, ktoré budú trhať zo stoličiek. Inak dobrá práca a určite sa oplatí vidieť. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych takovému politickému dramatu dal 4, klidně 5 hvězd, ale musím být velice kritický a strhnout hned 2 hvězdy za naprosto očividnou zaujatost. Ano, média jsou dnes ovlivněná, v USA dokonce mnohem více než u nás a někdy se proti ohni musí bojovat ohněm. V Comey rule to jde ale absolutně za čáru a každý sebeinteligentnější Republikán je zde vykreslen jak naprostý šašek a každý Demokrat jako svátost sama. Nechápejte mě špatně, rozhodně nejsem Trumpův příznivec. S takovou porcí zesměšňovací kritiky se mělo jednat o parodii, a ne vážné politické drama. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tahle minisérie (popřípadě 3,5 hodiny dlouhý film) může být celkem snadno - hlavně Trumpovými přívrženci,republikány,vyznavači ploché Země,... - označen za další z řady výmyslů a fake news.Pro někoho kdo Trumpa rád nemá (jako já) a kdo se trošku zajímal o veletoče okolo voleb,politiku a Jamese Comeyho bude ovšem tenhle kousek "balzám" na duši.V uvozovkách je balzám schválně,protože na tom všem vlastně není vůbec nic hezkého či pozitivního a osobně se mi to nesledovalo zrovna lehce.Druhá část byla i díky skvělému Gleesonovi opravdu nepříjemná a mrazivá.Navíc,krom toho,že to ukazuje Trumpa ve světle v jakém ho to ukazuje,celá minisérie na relativně malé ploše mapuje to kam současný svět dospěl a jak moc je společnost rozdělená a to mnohdy na základě falešných článků a diskutérů na FB.Koneckonců to vidíme i v tom našem rybníčku/louži,kde se lidem jako Bureš,Zeman,Ovčáček a spol daří úplně to samé...90% ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama