Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vláda Isabely Perónové byla svržena vojenským pučem vedeným Jorgem Videlou. Revoltující studenti dávají najevo svoji nespokojenost, což se však ze strany nové vládnoucí garnitury nesetkává s pochopením. Sedmero studentů, kteří jsou hrdiny snímku "Noc tužek", filmu na motivy skutečných událostí, je uvrženo do vězeňských kobek, ve kterých zažili to nejkrutější zacházení. (Kkahunaa)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kto dnes nevie kto bola Isabela Peron a jej manzel Juan Domingo Peron a Jorge Rafael Videla, je za ciastocne dusevne zaostaleho. Jo, Guerra Sucia bola v Argentine brutalna, ako dobre ukazuje film, hlavne k studentom, dodnes ich je sto ci dvesto nezvestnych  : 83 % ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Přesvědčivá výpověď podle skutečných událostí roku 1975, syrová, drsná výpověď. V závěru filmu uvedeno, že mnoho studentů vězněno až do roku 1980 a přes 200 mladistvých studentů je dosud nezvěstných... ()

Kkahunaa 

všechny recenze uživatele

Vláda Isabely Perónové byla svržena vojenským pučem vedeným Jorgem Videlou. Revoltující studenti dávají najevo svojí nespokojenost, což se však ze strany nové vládnoucí garnitury nesetkává s pochopením. Sedmero studentů, kteří jsou hrdiny snímku “Noc tužek”, filmu na motivy skutečných událostí, je uvrženo do vězeňských kobek, ve kterých zažili to nejkrutější zacházení. ()

Reklama

Reklama