Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patnáctiletý Florian se jednoho rána probudí a zjistí, že jeho peřina se na jednom místě podivně zvedá a navíc tam někdo mluví a má velmi vyhraněné názory na Florianův sexuální život. Netrvá dlouho, aby Florian pochopil, že za všechno může jeho penis, aneb jak sám sebe označil, jeho nový nejlepší přítel. Protože rodiče mu svými infantilními přirovnáními a zmateným pokusem o vysvětlení role jeho lulu pro budoucí život příliš nepomohli, obrátí se nic nechápající Florian na zkušenějšího spolužáka Red Bulla, který se vyzná, přestože jeho vědomosti jsou také poněkud útržkovité. Situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Florián ponoukán svým novým přítelem rozhodne přijít o panictví s krásnou spolužačkou Leoni, atraktivní blondýnkou, se kterou vytváří dvojici v chystané školní hře. Potíž je nejen v tom, že Leoni je poněkud namyšlená, ale také fakt, že chodí s největším školním rváčem Kaiem, který se o ni rozhodně nehodlá dělit. A kdo si nedá pozor a zírá do dívčina výstřihu o chvilku déle, než se mu líbí, ten může počítat s nějakou nepříjemností, počínaje rozházeným učením, konče hlavou vykoupanou v záchodové míse. Florian je však spolužačkou natolik posedlý, že si vůbec nevšímá nejen těchto rizik, ale ani laskavé, ale ne tak atraktivní kamarádky Lisy, která je do něj beznadějně zamilovaná a marně se pokouší upoutat jeho pozornost. Nakonec se sice Florian dostane s Leoni na schůzku, připraven nastudováním všech poloh Kamasutry a několika poučnými telefonáty, ale všechno nakonec dopadne úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

Cival 

všechny recenze uživatele

Snesitelný předchůdce obludnosti, v níž to Kluci chtěj taky... a pořád se vyznačuje absencí fekálních zhovadilostí a vcelku příjemnou vizuální stránkou (o tři stupně lepší než u Kluků). Škoda, že humoru se pořád nesdostává, že se člověk těžko může něčemu opravdu zasmát a že je to celé takové nijaké. Ale potěší pardoický skeč na Star Wars s obřími svítícími vibrátory, to jo! Neurážejících 30%. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když řeknu že větší chujovinu jsem ještě neviděl, bude to naprosto přesné vyjádření toho o čem tenhle film je. Btw když kalhoty stojí v pozoru, stojí úplně rovně...prostě někdo kdo má problémy se svým sexuálním životem si udělal dobře vymýšlením názvu filmu, u kterého by se měla mládež potrhat smíchy;) Já bych spíš smíchy potrhal toho kdo to vymyslel a natočil...ale ta jedna * nakonec bude. Nikdy bych totiž nevěřil, že se v Německu najde tolik minimálně průměrně pěkných bab:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se jedna o desnou nemeckou kokotinu, ale ja se u ni vzdy dobre bavim. Sice to nema na pokracovani, ale aspon je tenhle prvni dil min nechutnej. Jinak tady jde v podstate o to samy, co u druhyho dilu a Red Bull tady dava desne vostry lekce. Navic par scen je fakt mega krutejch, treba sw souboj. Proste tak dementni film az je zabavnej. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je to špatné, špatné, špatné. V rámci "konkurence" možná ne tak moc, ale kdybychom žili v ideálním světě, kde by toto byl jediný film svého druhu, nevyneslo by mu to ani tu jednu hvězdu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

To samý, jako u filmu Kluci to taky chtěj. Opět jsem tady se svym hodnocenim za exota, ale film mě docela pobavil. Sice tohle mi přišlo o trochu míň vtipný, než Kluci to chtěj taky, ale ty 3 hvězdičky tomu klidně dám... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Všechny tyhle německý filmy jsou stejný, bohužel i herci jsou stejný, až na pár scén by si to cely zasloužilo odpad, ale kvuli těm scénám ojedinělím scénám tomu dám pěknou jednu hvězdičku ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Já měl jako nezkušený zahrádkář za to, že kompost začne nelibě zavánět až po jeho založení. A vida, změna. Takový nenápadný předvoj fekálního průvodu jménem Kluci to chtěj taky s téměř totožným obsazením a totožným ústředním motivem. Jenže tady se ku štěstí divákovu a jeho žaludku taktéž ještě drželi osvědčené metody kopíráku a snaha autorů vedla směrem k vyrovnání Prcičkovské série, nikoliv k jejímu trumfnutí. Scény žádající si kynedril jsou tady ještě nahrazeny klasickými konverzačními obraty a ono téma věčného zlatého grálu v podobě slůvka „SEX“ má s podobným záměrem amerických kolegů i cosi společného. Rozhodně to není scénář, který nemá čím moc zaujmout a těch pár vtipných momentů si musí divák pracně najít. Ta kopiráž linky Prciček je jasně patrná i ve výběru postav. Věčně nadrženej „Red Bull“ Axel Stein, je totožnou variantou Stiflera, stejně tak jako nezkušený a naivní týpek Florian v podání Tobiase Schenkea, který nemá daleko k Jimovi. Dokonce i tah s rodiči v roli rádců není žádnej originál a tudíž ve srovnání jasně prohrává. Podívejte, co je divného na pokecu s Vilíkem? Všechno? No, tak tohle je teda divnej film. Kdyby měl Marc Rothemund vlastní mozek, mohl by společně se scenáristou ty dialogy vylepšit a místo téhle zácpové křeče by se mohl vyšplhat až kupříkladu na 2 hvězdičky. Takhle je to stěží jedna jediná, osamělá a upracovaná. Jenže pořád lepší nuda než pozvracená pohovka, kterou je tak šíleně těžký vyčistit ne? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když naši východní sousedé odpovídali na zaoceánské „dloubání do jablečného koláče“, dopadlo to většinou tragicky. Komedie Kalhoty v pozoru se silně nevtipným materiálem hrdě reprezentuje něco, od čeho dá každý raději napodruhé ruce pryč!! Snad i ten, kterému je a ještě dlouho bude -náct.. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Když se dívate na německý film s názvem "Kalhoty v pozoru", oprávněně se dopředu bojíte, že stejně tak jako se bude hlavnímu hrdinovi zvedat penis, se vám bude zvedat žaludek. Ale obavy naštěstí zůstaly nenaplněny. Není to až tak fekální jak se dalo čekat a některé Němky jsou tam kupodivu i docela hezké. ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Němci by teenagerovské komedie raději točit neměli. Jestli se snažili napodobit Prcičky to nevím, ale vím, že se jem to rozhodně nepovedlo... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Bolí mě srdce... Obě... Na rozdíl od obou mých oblíbených milých a zábavných komedií Holky to chtěj taky (2), tohle nebylo zdaleka tak vtipné a už vůbec ne distingované. Tady se víc tlačilo na pilu. Tedy naštěstí pro "herce" ne na pilu, jen na poklopec. Ovšem místo uspokojení (klukovského i filmového) se dostavil jen pocit nudy a prázdnoty. Po Kalhotách v pohovu mi v paměti zůstalo jen pár fleků na šedé kůře mozkové (a na prostěradle). Když budu, vzhledem k datumu kdy tohle píšu, hodně štědrý, tak za jediné plus filmu - mluvícího pamprlíka (myslím, že nejen moji noční můru ;-), a snad s ohledem i na „dvě srdce“, při natáčení určitě bolící mužskou část filmového štábu, to vychází na jednu nedomrlou, pracně vycáknutou hvězdu. A jak říkám, to jsem ještě štědrý... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Podle názvu to svádí k nějakému erotickému filmu. Ale není tomu tak. Vzpomínám si, že jedna paní učitelka říkala chlapcům: Neonanujte, protože máte semínka jen kýblíček, takže pak už ho mít nebudete a to ještě budete zakládat rodinu!!! Takže chlapci, myslete na budoucnost!! ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Těch 95 minut ztraceného života mi asi nikdo nevrátí, ale vděčím filmu za názornou ukázku, na jak "vysoké" úrovni se v Německu pohybuje komediální žánr. Velmi smutné zjištění, kdyby radši frickové zůstali u válečných filmů. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Musím říci to, že se už v těchto puberťáckých filmech začínám strácet. Nevidím v nich téměř žádný rozdíl. Jen se změní název, ale děj je stále stejně stupidní. Bohužel tento film ještě pro mne Čecháčci dodělali překladem. Nevím co je směšnější - Kathoty v pozoru nebo Kluci to taky chtěj aneb mravenci v kalhotách... A ty plakáty... Jakej zoufalec je navrhoval. Ve srovnámím s tím vším je film na velké úrovni... - 15% ()

Reklama

Reklama