Reklama

Reklama

Date a Bullet: Dead or Bullet

  • Japonsko Deto a baretto deddo oa baretto (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Poté, co byla klon Tokisaki Kurumi vykázána zpátky do stínové dimenze, kde pak zoufalstvím zemřela, se nyní Tokisaki Kurumi ocitá v sousedním světě s několika poloduchy, kteří se snaží navzájem pozabíjet. Ze začátku se Tokisaki cítí zmatená, až se potom seznámí s poloduchem Hibiki Higoromo, která prchala před panenky ovládané poloduchem Doll Master. Hibiki pak Tokisaki vysvětlí, že důvod, proč se poloduchové navzájem zabíjejí, je proto, že se v tomto světě odehrává hra a cílem hry je, že tomu, kdo jako poslední přežije, bude umožněno splnit jedno jakékoliv přání, což dodá Tokisaki naději, že by se mohla vrátit na zemi za někým, koho milovala. Ten, kdo ale uspořádal hru, je záhadný duch, který je nazýván pod jménem White Queen. Tokisaki a Hibiki tím pádem spojí síly a pokusí se pozabíjet ostatní poloduchy, dokud nezbydou jako poslední. (Raichu.Cz)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

První část ze dvou, která navazuje na události z OVA druhé série a zaměřuje se na onen "klon" Kurumi, kterého se hlavní Kurumi zbavila. Ta se dostane do určité astrální roviny, kde probíhá boj mezi pseudo-duchy o šanci na splnění jakéhokoliv přání. Animačně a hudebně je to o trochu jednodušší než ostatní počiny a po příběhové stránce je to sice zajímavé se svým zaměřením, ale obecně tu člověk nemůže čekat něco výjímečného. ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Naše lámačka srdcí prostě musela dostat vlastní filmovou epizodu, a teď je otázka vyplatilo se to? Z mého pohledu ano, Příběh který celkově navazuje na Ova epizodu s naší milou Kurumi je jako ráj, jelikož vidět postavu jako je ona je prostě dojemná. Víc v další epizodě... ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Lucifugus (anděl White Queen) je pojmenován po arcidémonovi Lucifuge Rofocale a doslovně se překládá jako „one who flees from light“, v českém překladu „ten, kdo prchá před světlem“. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama