Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christoph, policajt a sebavedomý macho, má problémy so svojou snúbenicou. Po dlhej noci sa prebudí v náručí Edgara, dobre vyzerajúceho homosexuálneho automechanika. Jeho život sa stáva čoraz nepríjemnejším po tom, čo ho jeho priateľka vyhodí z ich bytu a jeho posledná možnosť je presťahovať sa do Edgarsovho domu. (dwdb)

Recenze (5)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Pro Christopha Schwenka (Christoph M. Ohrt), hlavního komisaře frankfurtské kriminálky, nastávají špatné časy: když příjde po úspěšném pracovním dni domů, za svou snoubenkou, překvapí ji s jiným mužem. V krátké době pak Schwenk ztratí vedle své snoubenky i byt a auto, zkrátka takřka všechno své jmění... Docela originální a pohodová komedie. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* tento film mi svým provedením i atmosférou hodně připomíná o 2 roky starší a mnohem známější německou komedii 4% muž v akci . Je stejně odpočinková a nenáročná a založená na konfliktech a nedorozuměních při řešení hetero a homo vztahů. Příjemně to uteklo a za to si odnáší pohodové 3 hvězdy. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná exkurze do devadesátek. Převážně předvídatelné, občas velmi příjemně překvapivé. Ale konec bych si samozřejmě přála jinej. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Můžu jen konstatovat: fajn odlehčený film, který vám spraví náladu a sem tam se i lehce pousmějete, osvěžíte se příjemným hlavním hrdinou-smolařem a vůbec Vám nebude vadit, že filmu je už tolik let! Doporučuji  ... 8877 ()

Reklama

Reklama