Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Ethan se vydává zdolat draka, který mu vzal to nejdražší. S každým démonem, kterého cestou přemůže, ale ztrácí kus svojí lidskosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Příběh a atmosféra funguje, je to temné, autoři se nebojí explicitnosti a má to své zajímavé momenty i myšlenky, které z toho dělají slušnou podívanou. Srovnání s Berserkem se nabízí, ani zde se autoři s ničím příliš nemažou, svět má svá kouzla i odpudivost, postavy mají své jednoznačné motivace, které vedou k nejrůznějším více či méně překvapivým výsledkům... Obzvlášť povedené je pojmenování episod podle sedmi smrtelných hříchů a to jak hezky je název (hřích) v každém díle rozveden. Divák si to co vidí užije, fanoušek již zmíněného Berserka si bude často připadat jako doma a nikdo by neměl mít příliš velký problém celý příběh pochopit. Ono totiž celé to vyprávění, ač se zdá kdo ví jak povedené, vlastně příliš složité není, nemá smysl se pouštět do hlubokého filozofování, letmý náznak přeci stačí a zbytek je jen další hrdinská cesta... Díky nevelkému prostoru jsou některé momenty a změny lehce uspěchané ale příběhu to nevadí, maximálně si jen budete třeba chvíli lámat hlavu, kde se tohle najednou v hrdinovi (či jiné postavě) vzalo, ale nakonec na to stejně vždycky přijdete. Celková myšlenka je zajímavá, postavy a jejich vývoj také. No a pak je tu animace! Nemám rád CGI a už při prvním pohledu na draka jsem viděl rudě a chtěl začít nadávat Netflixu a jejich obsesi pro 3D animaci, s kterou to málokdy dobře dopadne. Naštěstí úvodní znělka mé emoce trochu zkrotila a za sebe musím říct, že tyto úvodní titulky jsou impozantní a nemusel by se za ně stydět jakýkoli fantasy snímek či seriál. Nakonec i to CGI jsem překousl (vždyť jsem si zvykl i na to nové pokračování Berserka a tam to CGI a 3D modely postav byly o dost horší), má i své momenty, kdy vypadá docela dobře (Lich king, používání magie), ale nepřesvědčilo mě o tom, že tohle je ten správný směr, kam by se mělo anime ubírat... Celkově je Dragon's Dogma zdařilý seriál, chutná podívaná pro milovníky temnější fantasy, slušná reklama na původní hru (z které sice vychází, ale neadaptuje jí) a pro mě nadprůměrný zážitek. 7/10 ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem sjel jako jednohubku tuhle sobotu a musím říct, že až na nějaké animace to nebylo vůbec špatné. Všichni víme, že to anime co vytváří netflix ... No není to úplně ono, ale tohle anime mělo zajímavou myšlenku a na koukání to bylo celkem líbivé. Musím zjistit na principu jaké hry od Capcomu tohle dílo bylo vytvořeno :) . ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem úplně fanda anime,ale tohle bylo fajn.Dialogy ok,nebojí se to explicitnosti od násilí přes nahotu a díky krátkým dílům to uteče jako voda.Největším mínusem tak nakonec je animace,která mícha klasické (a povedené) anime s jakýmsi 3D cgi anime,které ovšem působí jako pěst na oko a působí hodně lacině...60% ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Tak takhle si nějak představuji anime s abolutně nulovou imaginací. Nulový vývoj postav, nezajímavá a okoukaná zápletka, kterou oproti hře ještě více vykostili. Totální ztráta času s ošklivou animací a nudnou hudbou. Ne, není to temné, ne není to děsivé a na postavách mi vůbec, ale vůbec nezáleželo. Výrobek pro 12 letý kidy, co honí na Fortnitem. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Jenom sedm dílů to mělo! Každopádně bylo velice příjemné vidět stará známá místa a monstra rozpohybovaná do příběhu, který ctí předlohu. Znalce hry asi ničím příliš nepřekvapí, ale nějaké nové nápady se tu rozhodně najdou. K naprosté spokojenosti chybí snad jen původní hudební doprovod, ale dává smysl, že toho se tady nedočkáme. Ovšem jsem zvědav, jestli přijde na řadu nějaké pokračování (ačkoliv rozhodně není potřeba). No a pokud jste doposud nehráli hru, tak šup na ní, jelikož se jedná o jedno z nejlepších RPG, které si můžete zahrát. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama