Reklama

Reklama

Dračí prokletí


Hněv (E01)

(epizoda)
Japonsko, 2020, 26 min

Režie:

Šin'ja Sugai

Scénář:

Kurasumi Sunajama
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastávající otec Ethan vyráží na lov. Ženu nechá doma, ale vezme s sebou sirotka Louise. Jenže v horách na ně zaútočí smečka zuřivých vlků. (Netflix)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásne horiace prístavné mestečko. Na chlapa padá mocným zvukom časť opevnenia. Už vieme, že s brutalitou nebude problém. Hlavnému hrdinovi sa sníva tento sen, kde ho straší hrôzostrašný drak v CGI, pričom okolie je nakreslený klasickou animáciou. Všetky svaly hlavného hrdinu sú vyrysované a nakreslené výborne. Potom prichádza opening, ktorý je zážitok, najmä detailné kostry v pózach. POV kamera je super, len je príliš krátka. Hororovému found footage anime by veľmi pristala. Ethan je obyčajný človek, ktorý príde o rodinu a tak sa chce pomstiť (v tejto epizóde ešte nechce). Samozrejme, ako to v japonských anime býva, jeho emócie sa rozoberajú viac, ako treba (sen), ale inak ide o slušný úvod seriálu s nepochopením jeho prežitia, ale to sa určite dozvieme v ďalšej epizóde. ()

Acehow 

všechny recenze uživatele

Jako první řeknu že moje dvě hvězdičky na stupnici do desíti značí 5/10 a tahle první epizoda si zaslouží nanejvíc pět a půl. Animace není ani špatná ale ani moc dobrá. Dialogy jsou mixed bag. V anglickém originálním znění se to opravdu nedalo a nevím jestli to bylo kvůli trochu prkenným výkonům a nebo opravdu špatné scenáristice. Protože japonský dabing je o něco lepší. Jak ve výkonech tak taky protože člověk jazyku nerozumí a tak to nezní tak hloupě. Jinak je to silně průměrný počin. Kterému ale hodlám dát ještě pár šancí. ()

Reklama

Reklama