Reklama

Reklama

Život není peříčko

  • Nizozemsko Alles is zoals het zou moeten zijn (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žádná maminka nechce hned po porodu od partnera slyšet: „Víš, už nějakou dobu se tě chci zeptat, je to dítě moje?“ A odpověď, že schválně nebrala tabletky, zase není tou správnou reakcí. (chamonix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Kojící alkoholička s chováním umíněného ublíženého děcka totálně zabíjí celý film snažící se o romantický šťastný konec. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Mě ten film vůbec nebavil. Chtělo by to nějaké jiné téma. Jeden námět bych měl, viz přiložený záznam snu. - - - Fragment snu  o bludné Holanďance (v noci z 5. na 6. září 2023) - - - Je noc, ležím v posteli a spím. Probudí mě pohyby na vedlejší posteli, kde se pod prošívanou dekou něco hýbe. Sáhnu tam a nahmátnu nahé ženské tělo. Aha, to zase bude nějaká Holanďanka. Fenomén tzv. bludných Holanďanek je dobře známý. Nizozemci, Němci i Angličané jim říkají „létající Holanďanky“. Podrobně jej už v 17. století popsal jeden italský démonolog, který zdůrazňuje, že bludné Holanďanky nelze zaměňovat s čarodějnicemi ani se sukubami. Jev vzniká tím způsobem, že van způsobený vrtulemi větrných mlýnů rozfoukává astrální těla spících děvčat „lehčího“ založení po celé Evropě. Taková žena pak v důsledku svého přirozeného duševního směřování přistane v posteli vedle nějakého muže, který s ní podle své kondice stihne jedno nebo více čísel, většinou na různé způsoby, takže po dokončení první soulože uslyší třeba toto: „Nu in mijn mond of op mijn tieten, alsjeblieft!“ Přestane-li muž jevit zájem o další sexuální aktivity, děvče zmizí. (...) ()

Reklama

mmirri 

všechny recenze uživatele

Pár hodnotných momentů, zabalených v romanci s očekávatelným průběhem. Ale ta romance měla, alespoň pro mě, ne tak obvyklé kulisy, dost humoru a docela dobré dialogy. Chtěla jsem se jen pobavit něčím příjemným, veselým a zaláskovaným a dostala jsem víc. A tak své hodnocení výjimečně přestřeluji :-) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Reklama