Reklama

Reklama

Noční návštěva

  • USA The Sleepover
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co se stane, když ti parta zlodějů mezinárodního kalibru unese mámu a tátu? Prožiješ pěkně divokou noc, během které ti přijde vhod špionážní výbava. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo velmi nadějně, člověk se tu a tam i zasmál a film měl takovou příjemnou, uvolněnou a dětsky naivní atmosféru. Následně děj začal nabírat na obrátkách, dětští herci se začínají dávat do pátrání po svých rodičích, divákovi se otevře druhá dějová linka unesených rodičů, která probíhá souběžně s pátrajícími dětmi. Postupně se však příběh začne rozpadat, vznikají velké mezery, nudné scény a nelogická chování. Začíná se také vytrácet humor, tedy základní kámen celého snímku. Díky dlouhé stopáži jsem se začal enormně nudit, závěr působil dost předvídatelně, lehce klišoidně a celkem i nezajímavě. Co se týká herců, zde mě bavil snad jen Joe Manganiello, i když ani ten se moc nepředvedl. Ostatní herci působili velmi nesympaticky, ve svých rolích těžce přehrávali, především extrémně trapný otec, a prakticky nikdo nevynikal žádným zajímavým výkonem. Jedině dětští herci působili alespoň trochu autenticky. Kameru nebo akční scény nemá smysl moc komentovat, není to žádná sláva, spíš podprůměr. Pevně však věřím, že dětskému publiku snímek jistě udělá radost. 2/10. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Začátek dobrý, pak čím dál více docházel filmu dech, jakoby tvůrci sami nevěděli, kam se to má ubírat. Zbytečná postava kamarádky, od začátku naplánovaný zcela naivní způsob provedení krádeže a úplně debilní závěr. Jinak děcka obsazena suprově, manžel hlavní hrdinky zoufalý až moc, zápletka lehce nablblá. Hudba dobrá. pár vtipů by se také našlo. Jako celek průměrný rodinný film. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pre deti, kde hrajú deti alebo herci, ktorí vyzerajú ako deti. Taká Sadie Stanley má 18 rokov, ale nevyzerá ani na 15. Akurát Malin Åkerman s typickou škandinávskou vizážou vyzerá tak akurát. Najtrápnejší otec rodiny v histórii v podaní katastrofálneho herca Ken Marina podliezol aj tie najnižšie štandardy a deti oproti nemu herecky vyznievajú ako hotový De Niro. Cítil som sa za neho trápne. Vtip tu nie je takmer žiadny a keď už scenár úplne viazne, nasadia tam hnusnú vracajúcu scénu. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Obstojně zpracovaná rodinná komedie, který dost potopily slabé herecké výkony dětí, kde někteří přehrávaly a ve výsledku jim tak nešlo příliš věřit. U několik vtipů jsem se zasmál, většina pak byla v pohodě a zbytek byl trochu trapný nebo příliš dětský. Je to opravdu rodinná záležitost nebo pro mladší publikum, pak to dává smysl, 3* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvě nesoudné, múzou nepolíbené autorky měly tu troufalost narvat neforemnou a přestárlou Malin Åkerman do těsných flitrových šatů a natočit s ní a spol. noční dobrodružství, co variuje nezábavným způsobem Goonies a desítky jiných filmů o ženě s problematickou minulostí a novou identitou. Celý film v podstatě nemá zdařilou sekvenci. Nemyslím si, že by film, aby byl dobrý, musí nutně překypovat originalitou. Když už sáhne k takové "výpůjčce"od jiných filmů, měl by tak činit uvědoměle, tvůrci by měli mít schopnost točit s nadhledem, na řemeslné úrovni a vyvarovat se hloupé teatrálnosti, která nahrazuje absenci tvůrčího umu. Ženská dvojka Trish Massieu a Sarah Rothschild ovšem plně plní kvóty těch nejhorších filmů. Podprůměrně natočené velmi řídké akční sekvence, nestravitelní dětští a dospělí herci, zvláště Ken Marino a jeho rádoby komediální šašek je na gilotinu, zoufalá stavba dialogů, naprosto nezajímavě provedená stěžejní scéna filmu, kterou je loupež vzácné korunky, a tmavý vizuál, u něhož má divák chuť vzít baterku a celou scenérii pořádně nasvítit. Nepomáhá účast Malin Åkerman, jeji akční schopnosti jsou ubohé, navíc ta urputná snaha po vrhu ji udělat neodolatelnou a super sexy byla ukrutně pitomá, ovšem to byl asi tak jediný zábavný aspekt celého nepovedeného filmu. Netflix opravdu zabodoval příšerně nevtipnou, akčně slabou a globálně trapně zrežírovanou slátaninou. 4/10 ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama