Reklama

Reklama

Noční návštěva

  • USA The Sleepover
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co se stane, když ti parta zlodějů mezinárodního kalibru unese mámu a tátu? Prožiješ pěkně divokou noc, během které ti přijde vhod špionážní výbava. (Netflix)

Recenze (42)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Děti si zahrály na špiony, netušíc jakou minulost má jejich matka Malin Åkerman, což ostatně neví ani fotr Ken Marino. A musím říct, že to byla docela solidní odpočinková záležitost. Občas jsem se i od srdce zasmál. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvě nesoudné, múzou nepolíbené autorky měly tu troufalost narvat neforemnou a přestárlou Malin Åkerman do těsných flitrových šatů a natočit s ní a spol. noční dobrodružství, co variuje nezábavným způsobem Goonies a desítky jiných filmů o ženě s problematickou minulostí a novou identitou. Celý film v podstatě nemá zdařilou sekvenci. Nemyslím si, že by film, aby byl dobrý, musí nutně překypovat originalitou. Když už sáhne k takové "výpůjčce"od jiných filmů, měl by tak činit uvědoměle, tvůrci by měli mít schopnost točit s nadhledem, na řemeslné úrovni a vyvarovat se hloupé teatrálnosti, která nahrazuje absenci tvůrčího umu. Ženská dvojka Trish Massieu a Sarah Rothschild ovšem plně plní kvóty těch nejhorších filmů. Podprůměrně natočené velmi řídké akční sekvence, nestravitelní dětští a dospělí herci, zvláště Ken Marino a jeho rádoby komediální šašek je na gilotinu, zoufalá stavba dialogů, naprosto nezajímavě provedená stěžejní scéna filmu, kterou je loupež vzácné korunky, a tmavý vizuál, u něhož má divák chuť vzít baterku a celou scenérii pořádně nasvítit. Nepomáhá účast Malin Åkerman, jeji akční schopnosti jsou ubohé, navíc ta urputná snaha po vrhu ji udělat neodolatelnou a super sexy byla ukrutně pitomá, ovšem to byl asi tak jediný zábavný aspekt celého nepovedeného filmu. Netflix opravdu zabodoval příšerně nevtipnou, akčně slabou a globálně trapně zrežírovanou slátaninou. 4/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Sleepover" je novou Netflix komédiou, ktorá mala na začiatku ohromný potenciál, no postupne sa to celé akosi rozsypalo do komédie s trošku vtipnými momentkami a vysoko trápnymi momentkami. Úvod bol super. Spoznávame postavy, vidíme ich vzťahy a skutočne som sa na tom smial. Bolo to vtipné. Akonáhle sa do filmu dostane hlavná dejová línia, tak sa to celé otáča. Nemôžem povedať, že by to bolo úplne zlé, no humor strieda trápnosť a film pôsobí, že nevie čo má poriadne robiť. Tak sa sústredí raz na jednu časť príbehu, raz na druhú a potom na niektoré postavy úplne zabudne. Mimochodom, môžete trikrát hádať kto bude hlavným zloduchom. Je to tak priehľadné až to urážalo moju inteligenciu. Viac-menej viete ako to celé dopadne. Sú tu scénky, ktoré majú dobrú dávku energie a humoru, no nie je ich veľa. A pritom som mal pocit, že na začiatku mal film veľký potenciál. Ku koncu už som sa už dokopy skoro ani nesmial. Za jedno pozretie to možno stojí, no neviem čo by som nejako výrazne na filme vyzdvihol. Hodnotenie: C ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pre deti, kde hrajú deti alebo herci, ktorí vyzerajú ako deti. Taká Sadie Stanley má 18 rokov, ale nevyzerá ani na 15. Akurát Malin Åkerman s typickou škandinávskou vizážou vyzerá tak akurát. Najtrápnejší otec rodiny v histórii v podaní katastrofálneho herca Ken Marina podliezol aj tie najnižšie štandardy a deti oproti nemu herecky vyznievajú ako hotový De Niro. Cítil som sa za neho trápne. Vtip tu nie je takmer žiadny a keď už scenár úplne viazne, nasadia tam hnusnú vracajúcu scénu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku náběh na vtipnou agentskou komedii s dětmi jako hlavními postavami, ale postupem času se to na tak dlouhé stopáži táhne, film diváka místy nudí a absence humoru je tady hodně zásadní. Občas má film světlejší chvilky, ale naprostou většinu délky je to směs sentimentálních klišé a jako výsledek by film prospěl 10letým na Disney Channelu na deštivé odpoledne, jinak je to zbytečná a neoriginální záležitost, které se raději vyhnout. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a slušná komedie, bláznivá rodina a tajemství matky které přinese menší zábavu. Sem tam se člověk pobaví, aspoň mama byla krutě dokonalá stíhačka, manžel šílený borec a o dětech nemluvim. Říkám jednoduchá rodinná komedie. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film bude bavit mladší publikum, troufnu si říct i malé děti. Zdá se mi, že film je totiž natočený přímo pro ně, žádné pikantnosti se tam nedějí a vlastně po celou dobu filmu sledujeme dvě dějové linky, z toho jedna (která je obsáhlejší) se věnuje dětskému pátrání po svých rodičích. Hodně tomu chybělo. Akce tam bylo pomálu, humor žádný, zápletka byla průhledná jak sklo. Herečka v roli mámy až moc ošklivá na můj vkus a velmi nesympatická. Na nudné deštivé odpoledne fajn, ale nic světoborného to není. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Kravina pro děti co si hrajou na špiony. Náhodou jsem si pustil film že to bude akční komedie, ale bylo z toho tohle, nakonec jsem to při hraní her dal. Na jedno podívání se to nechá, ale není to pro mě. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně velké době komedie co mě vyloženě neuráží a dá se říct, že je koukatelná. Bohužel cca 20 minut do konce je přehlídka trapnosti nad trapnost kdy postava otce ze sebe dělá totálního debila a nejenže to není vtipné , ale bylo mě za něho i trapně. Přijde i fekální scéna, kterou si klidně mohly odpustit. Paradoxně scény s děcky jsou lepší a vtipnější než s dospělými což se vidí málokdy. Dal bych i 80, ale za těch 20 minut do konce hvězda dole. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Viac menej trápny vytvor od netflixu, kde bola cítiť prístupnosť divakov 7+, dopozeral som, aj hlavne ten dabing urobil svoje. Ale veľká nuda ktorú neodporúčam fakt nikomu. Iba žeby ste sa pred spaním nudili a ulietate na podobnych filmoch ako sú hrané disneyovky, aspoň kedysi. 2* ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Film s deťmi pre deti, ktorý sa tvári ako komédia,  no taká "jalová". Pozerané na dvakrát, na jednu šupu by som to nedal a i tú najväčšiu blbosť vždy dopozerám dokonca. Výber hercov ale celkom fajn, neiritovali ma. 10% ()

Reklama

Reklama