Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film podle povídky italské spisovatelky Alby de Cespedes (scénáristka Antonioniho Přítelkyní) natočil po sérii westernů režisér Franco Giraldi v roce 1968. Ugo Tognazzi, bohatý, úspěšný a svobodný advokát se ve svých 46 letech zamiluje do mladé Isabelly Rei (její debut a současně předposlední film). Dívka je z chudé rodiny a její rodiče radostně souhlasí s tím, do jaké společnosti se tím dostane. Dívka ovšem není tak naivní, jak se advokátovi na první pohled zdálo a dokáže si se svým zamilovaným snoubencem pěkně pohrát. Vyhraje mužská zkušenost, nebo ženská prohnanost? (Peabody)

(více)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Slavný italský filmový macho i paroháč Ugo Tognazzi v roli zamilovaného právníka Giulia Brogginiho. Jako objekt lásky Isabella Rei. Slušně zamotaná komedie. ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

H. - Ugo Tognazzi (právník Giulio Broggini); Lilla Brignone (Adelina Scarapecchia); Corrado Sonne (Rosario Scarapecchia); Roy Bosiers (Diodato); Margherita Guzzinati (Daria); Susy (Suzy) Andersen (Silvia); Marisa Bartoli (Luisa); Isabelle Rey (Ivana Scarapecchia) ()

Reklama

Reklama