Reklama

Reklama

Your Honor - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (9)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrátila se druhá série solidního seriálu Your Honor, kde uznávaný soudce Bryan Cranston je v duelu proti respektovanému gangsterovi Jimmy Baxter. První série byla příjemným překvapením, kde se míchalo soudní drama, krimi, rodinné drama i gangsterka a všechno šlapalo dobře pohromadě. Druhá série je bohužel trochu slabší, jelikož se odkloňuje od původního námětu a přišla mi tak trochu i zbytečná, ale na jednu stranu pořád jde o slušné řemeslo s fajn herci, dostatkem napětí i slušným tempem. Bryan Cranston vychází z vězení a je tak trochu troska ( trochu zamrzí, že už není soudcem, takže soudní bitvy tu chybí). Chce začít nový život, ale jde mu po krku FBI, která po něm chce, aby pomohl zničit Baxterovou kriminální organizaci. Opět je tu dost korupce mezi politiky i policisty, 2 znepřátelené gangy jsou na 2. sérii asi to nejlepší. Jimmy Baxter má pořád charisma na rozdávání a jeho herecký výkon i průpovídky mě hodně bavily. Bavil mě i druhý černošský drogový gang Desire. Je to hezky vyhrocené, ale na válku gangů opět bohužel nedojde ( V co jsem doufal v první sérii, tak nepřišlo ani zde) takže akce se tu divák moc nedočká. Občas se někdo zastřelí nebo zmlátí, ale tím to končí. První půlka série mi přišla poněkud pomalejší, v té druhé jakmile se rozdají karty, tak to šlape už solidně. Především finální dvě epizody, které se věnují soudnímu procesu patří k highlightu. Tam byly emoce, napětí i hutnost ve vzduchu. Bez třetí série bych se však obešel, tvůrci už nejlepší esa z rukávu vytasili a nemají už moc čím překvapit. Kdo rád krimi gangsterky, tak druhou sérii čas neztratí. 7/10. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka mi přišla určitě slabší než jednička. Ačkoli seriál stále zdobí výborné herecké výkony i atmosféra, osobně mě tolik nebavila linka okolo znesvářených zločineckých gangů. Zaznamenávala jsem ještě mnohem více logických trhlin v ději než v jedničce, kde už jich také nebylo málo. Chybělo mi více Bryana Cranstona, který zde byl trochu odsunut na vedlejší kolej - zase ale musím říci, že z toho, jak svého hrdinu zahrál zejména zkraje série, mě až mrazilo. Čiré zhmotnění absolutního zmaru, beznaděje, rezignace, bylo mi z toho skoro až fyzicky nepříjemně, což pro mě dokazuje, jak to bylo výborně ztvárněno. Závěr série dává rozhodně prostor pro natočení další řady/řad, já bych to ale asi nechala být. Už ve druhé sérii se nám to dost odklánělo od původního námětu a je asi dost pravděpodobné, že by to dále pokračovalo v podobném duchu - někde jsem např. zaznamenala vyjádření Bryana Cranstona, že pokud vznikne třetí řada, pro jeho hrdinu tam vzhledem k závěru druhé série nebude prostor. Osobně si tedy myslím, že kdyby se chtělo, to místo by se v další řadě pro Michaela Desiata zase našlo, ale zároveň věřím, že Cranston do záměrů tvůrců asi vidí trochu více než prostý divák z České republiky a asi by bylo zbytečné tu postavu na sílu dále rozvíjet, protože by se taky mohlo stát, že by z ní nic nezbylo, což by byla škoda. A co by zároveň bylo Your Honor bez Your Honor? Zůstala bych prostě radši u dvou vzniklých řad, další už by podle mého mínění tomuto (i s méně podařenou druhou řadou stále v komplexu zdařilému) seriálu neslušela. Za druhou sérii lepší tři hvězdy a 60 %. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým sa pri prvej sérii dali ešte tie nelogické, scenáristické excesy pre solídny námet tolerovať, druhá je už vyslovene pre slepých a hluchých. Stačili tri epizódy, aby človek prišiel nato, že to malo skončiť prvou sériou a bola by to nezabudnuteľná zábava, ktorá bola iná, zaujímavá a teda mala aspoň čiastočne hlavu aj pätu. Toto je už vyslovene pre slabomyseľných, ktorí dokážu tolerovať čokoľvek, čo sa im dá pod nos. A to nebudem komentovať ten vyslovene nudný dej .. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Showtime prostě umí.... Druhá série se povedla. Sice jsem čekal jiný děj, ale i tak jsem se bavil. Co se týče děje, vše se točí kolem Prcka. Nevyužitý potenciál soudce v roli nasazeného agenta v mafiánské rodině a taky dějová linka ohledně smrti manželky soudce a zkorumpovaných policistů (asi dva díly). To mohlo být určitě lepší, než děj ohledně Prcka a drogové mafie. Je to škoda, mohli to celé zkombinovat, ale nestalo se.... Poslední dva díly byly zaměřené na soudní proces s Prckem, který vyústil v takový sladký konec. Až je to neuvěřitelné, když někoho zastřelíte před 20 svědky, tak vám ještě nabídnou ochranu.... Ať už byl motiv jakýkoliv.... Jinak celkově je to dobře zahrané a napínavé..... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá série jde trochu jinou cestou než první a v něčem je o fous lepší a v něčem zase o něco horší. Soudce je zdiskreditován a po propuštění z vězení se snaží začít nový život. Jenže to nebude tak snadné ve chvíli kdy se kolem něj i nadále točí lokální mafiání, drogoví dealeři, zkorumpovaní policisté a jeho život je i nadále komplikován tím co zvládal v první sérii napáchat jeho syn. Brain Cranston je i nadále velkým plusem téhle série, nicméně ve druhé řadě dostává méně prostoru na úkor mnoha vedlejších postav, což vlastně není úplně na škodu. Your Honor sice i nadále není topovka, ke které by se člověk s chutí po letech vracel, ale jako nadprůměrný thriller s prvky detektivky a nějakého toho obligátního rodinného dramatu obstojí celkem v pohodě...60% ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama